Creatieve workshops bij Praktijk Brigitte

Sonniusstraat 17, 5384 JJ Heesch

Coachingspraktijk Brigitte biedt verschillende workshops voor kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Daarnaast worden er ook workshops voor ouder en kind samen georganiseerd.

De workshops zijn creatief of samen met de honden. Ze zijn leuk, ontspannend, maar zeker ook leerzaam. Bij de ene workshop coacht Brigitte meer als bij de andere workshop, maar bij elke workshop is ze er voor jullie.

Kinderworkshops

Er worden verschillende workshops voor kinderen aangeboden bij Praktijk Brigitte. Hieronder kun je een kort overzicht vinden van de mogelijkheden.

Weerbaarheid-/sovatrainingen

Met behulp van de honden leren kinderen op een uitdagende manier hoe ze hun grenzen aan kunnen geven. Ook een vervolg cursus is mogelijk om nog verder in te gaan op het geleerde.

Verven zonder kwast

Even lekker kliederen, hoe maak je een kunstwerk met verf maar zonder een kwast? En zonder je handen...? Na afloop bekijken jullie de resultaten. Wat betekenen de kleuren voor jou of een ander? En wat zie je er allemaal in terug?

Maak je eigen krachtsteen

Je gaat eerst naar het bos om een mooie steen te zoeken. Wat staat er voor jouw symbool voor kracht? Een dier, een woord of misschien wel een bepaald teken? De kinderen gaan hun eigen krachtsteen maken die ze in lastige situaties bij zich kunnen dragen. Deze workshop is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Schatkist

Je eigen schatkist versieren! Zelfs de inhoud wordt super mooi. Je stopt er al je goede eigenschappen in, maar ook lieve berichten aan jezelf. De workshop bestaat uit maximaal 4 kinderen vanaf 6 jaar.

Lekker vrij

In een klein groepje ga je lekker creatief aan de slag. Maar met wat? Nou de keus is aan jou!

Ouder en kind workshops

Samen met je kind ontspannen, even rust! Je leert massagetechnieken die je ook thuis kunt toepassen. De ouders maken een massagerollertje met etherische olie en de kinderen maken een Relaxzzz spray met etherische olie, beiden mag je mee naar huis nemen. Na de pauze gaan jullie samen een complimentenspel spelen. Het is natuurlijk altijd leuk om complimenten te krijgen, maar van je eigen ouder of kind is natuurlijk super speciaal. Deze workshop wordt gegeven in 2 leeftijdscategorieën, 5 t/m 10 jaar en 11+ jaar. 

 

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Praktijk Brigitte?

Ga naar website