Zijn jouw kinderen dol op gamen en zitten zij het liefst de hele dag achter een beeldscherm, of zijn ze niet weg te slaan bij paarden of voetbalvelden? Misschien zijn jouw kinderen wel echte wetenschappers in de dop? Je leest het al, er is genoeg keuze op het gebied van zomerkampen! Speciaal voor alle fans van zomerkampen hebben wij de leukste kampen verzameld.

Veel plezier met het lezen! 

Met (kind)vriendelijke groet, 
Go-Kids Den Bosch
 

Ontdek de wondere wereld van Wetenschap&Techniek

Deze zomer organiseert Mad Science weer heuse zomerkampen! Kinderen ervaren, voelen, proeven, zien, horen en ruiken waar (Mad) Science nu echt voor staat! Deze dagen kan je een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma verwachten. Elke dag staat in het teken van een spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de jonge wetenschappers aan de slag gaan. Lekker veel zelf doen en ontdekken staan voorop. De kids zijn vaak zo druk bezig dat ze niet in de gaten hebben dan ze aan het leren zijn! Daarbij zorgt de uiterst professionele begeleiding voor een onvergetelijke tijd.

Het zomerkamp van Mad Science in het kort:

  • 4 dagen van 09.00 - 16.00 
  • 2 begeleiders per groep 
  • voor kinderen van 7 - 11 jaar 
  • lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd 
  • inclusief labjas, key-chain en diverse take-home's 

In regio Den Bosch kun je dit jaar terecht in Heesch (CC De Pas), Vught (Theater De Speeldoos) en Uden (Theater Markant) voor deze te gekke zomerkampen! 

Check de Go-Kids agenda voor alle Mad Science zomerkampen!
 

Valencia Voetbalkamp bij FC Engelen in 's Hertogenbosch 

De Valencia Voetbalkampen zijn een unieke ervaring voor jeugdvoetballers - jongens én meisjes - van 6 t/m 14 jaar. Tijdens het Valencia Voetbalkamp krijgen de jonge voetballers 5 dagen training van officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology. De trainingsgroepen worden bij de Valencia Voetbalkampen ingedeeld naar leeftijd en niveau. Zo kunnen alle deelnemers op hun eigen niveau trainen. Meld jij je aan samen met een vriend(in)? Dan is het goed te weten dat je alléén in dezelfde groep geplaatst kunt worden als jullie leeftijd én niveau van voetballen gelijkwaardig is.

Aan het eind van de trainingsdagen in 's Hertogenbosch selecteren de Spaanse trainers twee spelers die een uitnodiging ontvangen voor een weekend Valencia. De uitverkoren spelers gaan daar als gast van Valencia trainen en hebben een meet & greet met de sterren van het 1e elftal. Hoe cool is dat?!

Wie boekt vóór 20 mei krijgt een Early Bird korting van € 10!
 

Zomerkampen bij Manege Stal de Eik in Holten

Manege Stal de Eik organiseert ook in de zomer van 2019 weer de allerleukste ponykampen! De kleinschalige ponykampen bij deze manege staan in het teken van leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Elke dag ben je flink in de weer met de paarden en er is voor ieder wat wils.  De ponykampen duren van maandag 10.00 uur tot en met vrijdag 17.00 uur en de week begint uiteraard met een kennismaking met de groep (maximaal zo'n 16 kinderen). Hebben jullie een eigen pony? In veel gevallen kan die mee op ponykamp! Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. 
Klik hier voor meer informatie over de zomerkampen van de Eik!
 

Leer programmeren op Codekamp met Bomberbot

Een Codekamp is een dagkamp waar je kind leuke binnen- en buitenactiviteiten doet en nieuwe vrienden maakt. Op Codekamp leer je dat je niet alleen technologie kunt gebruiken, maar ook zelf technologie kunt creëren. Je werkt aan je eigen website en/of game en leert hierbij nieuwe digitale vaardigheden. Vaardigheden zoals efficiënt problemen oplossen, mediawijsheid, communiceren en creatief denken. Op Codekamp zit je niet alleen achter de computer, je gaat ook lekker samen buiten spelen!

Klik hier voor meer informatie over de Bomberbot Codekampen!
 
Natuurlijk worden er naast de zomerkampen nog veel meer leuke activiteiten en evenementen georganiseerd in de zomervakantie! We zijn druk bezig met het verzamelen en dit overzicht kun je terugvinden in de volgende mailing die wordt verzonden vlak voor de zomervakantie! Ook kun je natuurlijk al veel tips vinden in de agenda van Go-Kids Den Bosch.