Vier de 20ste verjaardag van K3!

 

Wij zijn gisteren in het waanzinnig enthousiaste World Forum Theater in Den Haag naar de nieuwe K3 première Show geweest! De show staat helemaal in het teken van 20 jaar K3. Hanne, Klaasje en Marthe rijgen tijdens deze show moeiteloos de ene hit na de andere aan elkaar. Naast de bekende muziek, zorgen de lenige dansers en mister Rainbow voor een feestelijk totaalspektakel. En dan mogen wij het mooie decor en de super gave animaties absoluut niet vergeten.

In 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door de Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep van Studio 100 heel wat teweeggebracht. Duizenden kinderhartjes smelten bij de liedjes en het dak van de theaters gaan er letterlijk van af! Je moet wel bewegen op het ritme van de muziek en de vrolijke dansjes. Het was moeilijk om de kindjes op hun plek te houden... Achter ons werd uit volle borst meegezongen en de energie spetterde ervan af!

Het verjaardagsfeest van K3 is absoluut een hoogtepunt van 20 jaar K3 en mag je niet missen. Er worden nieuwe en oude liedjes gezongen en natuurlijk veel gedanst in nieuwe outfits. Dit bijzondere feest wil je niet missen, iedereen is uitgenodigd... Booo booo booo let's go!

Slechthorende en doven tolk

Studio 100 organiseert op 3 november om 11 uur in 's-Hertogenbosch een K3-show die getolkt zal worden door een erkende tolk gebarentaal. Mensen met een auditieve handicap die gebruik willen maken van de tolk raden we aan om deze voorstelling te boeken. De plaatsen zijn voorbehouden voor doven en slechthorenden en hun gezelschap en kunnen geboekt worden via deze link.

K3 outfits

Wil je helemaal in stijl naar de show komen, dan kun je natuurlijk een leuk K3-jurkje aantrekken! Glitters in je haar en je bent helemaal klaar voor de show van je leven!

Informatie

20 jaar K3 is vanaf 24 augustus tot en met 10 november te zien in Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn, Den Bosch en Groningen.
Tickets & info via www.20jaark3.com