In Den Bosch en omstreken zijn er ontzettend veel kinderfeestjes mogelijkheden! Zowel indoor als outdoor valt er genoeg te beleven. Denk aan actieve en sportieve kinderfeestjes, zoals voetbalfeestjes, zwemfeestjes en feestjes waar je volop kunt springen, klimmen en klauteren. Of gaat jullie voorkeur uit naar een creatief kinderfeestje, themafeest, thuisfeestje, filmfeest of een kinderfeest in het theater of het museum?

Lees verder na deze tips

Willen jullie binnenkort een kinderfeestje organiseren? Ontdek hier onze tips voor actieve, sportieve, spannende, stoere, originele, culturele, educatieve, betaalbare en creatieve kinderfeestjes in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Oss, Boxtel, Sint-Oedenrode, Uden, Schaijk, Ravenstein, Veghel, Waalwijk, Oisterwijk, Drunen, Zaltbommel en andere omliggende dorpen en steden. 

Cultuur snuiven tijdens jouw kinderfeest

In onze regio zijn er ontzettend veel leuke bioscopen en theaters te vinden, maar ook kindvriendelijke kastelen en musea vind je hier in overvloed. Een cultureel kinderfeestje is dan ook echt een aanrader. Wil jij tijdens jouw feestje genieten van een leuke film of theatervoorstelling, of gaan jullie op speurtocht door het kasteel of museum? Ontdek dan hier onze tips:

Ridderfeest of prinsessenfeest bij Kasteel Heeswijk

kinderfeestje, kasteel heeswijk, prinsessenfeest, ridderfeest, feest

Beleef een koninklijk kinderfeestje als een ware ridder, prins of prinses bij Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther! Wil jij weten hoe zwaar een ridderhelm is? Of zien waar de prinses haar thee drinkt? Jouw verjaardag vieren in een echt kasteel is als een droom die uitkomt voor de dapperste ridders en meest betoverende prinsessen! Kom jij verkleed en ga je mee op avontuurlijke ontdekkingstocht door het kasteel?

Lees verder

Vier een theaterfeestje bij Theater De Lievekamp

kinderfeestje Theater De Lievekamp

Elk jaar kun je weer genieten van de leukste en mooiste kinder- en familievoorstellingen bij Theater De Lievekamp in Oss. Maar wist je dat je ook een super leuk kinderfeestje kunt vieren in dit theater? Kies een theatervoorstelling en maak jouw verjaardagsfeestje extra speciaal met het Verjaardagsarrangement! Er wordt een speciale verjaardagstafel voor jullie gereserveerd die feestelijk wordt versierd met slingers, kleurige ballonnen en heerlijke lekkernijen. De jarige krijgt ook nog een leuke verrassing!

Lees verder

Educatief dinosaurusfeestje bij Het Oertijdmuseum

Kinderfeestje Oertijdmuseum

Wil je alles te weten komen over de oertijd en dinosaurussen? Vier dan jouw dinofeestje in het Oertijdmuseum in Boxtel. Kinderen mogen zowel binnen als buiten op ontdekkingstocht. Ga tijdens jullie kinderfeest met een speurtochtboekje op mini-expeditie in het museum; met de jarige als ‘expeditieleider’!  Tussendoor wordt de filmzaal bezocht en elk kind ontvangt een geluksteen en een glas 'Dinobloed'. Na afloop krijgen alle aanwezigen zelfs nog een surprisebox om mee naar huis te nemen!

Lees verder

Filmfeestje bij Kinepolis Oss of Kinepolis Den Bosch

Kinderfeestje Kinepolis Oss en Den Bosch

Ervaar bij bioscoop Kinepolis Oss en Kinepolis Den Bosch een kinderfeestje vol glitter en glamour als echte filmsterren! Met speciale VIP-zitplaatsen en een feestelijke sfeer zorgen ze ervoor dat de jarige zich extra bijzonder voelt op zijn/haar speciale dag. Samen met vrienden en vriendinnen geniet je niet alleen van een fantastische kinderfilm, maar smul je ook van een heerlijke Kidsbox vol lekkernijen! Beleef een filmavontuur als nooit tevoren!

Lees verder Den Bosch

Lees verder Oss

Spannende en stoere kinderfeestjes voor de meeste actieve en sportieve kids

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? Ontdek de spanning van actieve en sportieve kinderfeestjes in regio Den Bosch! Laat de energie van de kids los met een scala aan leuke en uitdagende activiteiten, perfect afgestemd op hun leeftijd en interesses. Van spannende klimavonturen tot levendige sporttoernooien, er is voor elk kind wat wils:

Spel- en sportfeestje bij MFC De Kreek

sportief kinderfeestje, actief kinderfeestje, voetbalfeestje, kinderfeest, mfc de kreek, kerkdriel

Op zoek naar een sportief feestje? Bij de sporthal van Health Club Maasdriel, onderdeel van Optisport MFC De Kreek in Kerkdriel, ben je aan het juiste adres voor de leukste actieve kinderfeestjes! Ervaar een spetterende Sportief Zeskamp met 6 uitdagende activiteiten, zowel binnen als buiten. Voor de voetbalfans bieden ze een gezellig potje voetballen met alle benodigde materialen. Liever een divers spelprogramma? Kies dan voor het Sporthalfeestje, inclusief spelpakket. En vergeet de gratis buitenspeeltuin niet, perfect voor een (low-budget) feestje in de buitenlucht! Na al dat plezier kunnen de kinderen (en jullie) genieten van een welverdiende pauze op het terras!

Lees verder

Actief feestje bij luchtkussenpark Bounce Valley Den Bosch

kind op springkussen

Bounce Valley Den Bosch in Hedel is dé ultieme bestemming voor actie, plezier en avontuur voor kinderen van alle leeftijden. Dit luchtkussenpark is speciaal ontworpen om kinderen te laten springen, stuiteren en lachen, waardoor hun speciale dag echt speciaal wordt. Bounce Valley biedt een unieke indoor ervaring waar kinderen over lucht lopen, klimmen, klauteren, glijden en deelnemen aan spannende bal spelletjes. Met attracties zoals de echte wipe-out, pillow bash en obstacle run, is er geen gebrek aan opwinding! En geen zorgen meer over het weer, want Bounce Valley is het hele jaar door geopend en overdekt. Dus, of het nu regent of buiten 30 graden is, bij Bounce Valley is het binnen altijd aangenaam. Maak van jullie kinderfeestje een springend succes.

Lees verder

Indoor én outdoor kinderfeestjes bij BillyBird Park Hemelrijk

Zijn jullie op zoek naar een leuk én voordelig kinderfeestje? Een kinderfeestje waar kinderen zich zowel binnen als buiten helemaal kunnen uitleven? Waar ze kunnen zwemmen, spelen in het speelparadijs, genieten van attracties en nog veel meer? Bezoek dan BillyBird Park Hemelrijk in Volkel en ontdek het ultieme kinderfeestje vol avontuur. Hemelrijk biedt een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Maak een spannend ritje in de achtbaan, breng een bezoek aan de ballenbak, neem een duik in het verkoelende water, ga los op de trampolines, klim en klauter in het indoor speelparadijs of ontdek de prachtige buitenspeeltuin. En het beste van alles? Het park is het hele jaar door geopend!

Lees verder

Volop springplezier tijdens je actieve kinderfeest bij Jumpsquare Veghel

Kinderen op trampolines

Ontdek bij Jumpsquare Veghel een kinderfeestje vol actie en plezier. Laat de jarige en zijn of haar vrienden hun energie kwijt op de vele trampolines of in de foam pit. Daag elkaar uit op het ninja parcours en geniet van de adrenalinekick in de dodgeball-arena. Bij Jumpsquare Veghel draait alles om spanning en sensatie! Met verschillende arrangementen op maat is het organiseren van een kinderfeestje een fluitje van een cent. En maak je geen zorgen over het weer, want bij Jumpsquare Veghel is het feest altijd binnen! Geen gedoe met regen of wind, maar puur springplezier in een veilige en gezellige omgeving.

Lees verder

Springend succes! Ontdek de actieve kinderfeestjes bij Jump XL Waalwijk

Kinderen bij trampolinepark

Bij Jump XL Waalwijk ben je aan het juiste adres voor een kinderfeestje dat garant staat voor urenlang plezier en avontuur! Dit indoor trampolinepark biedt een unieke en spannende ervaring voor jonge avonturiers van alle leeftijden. De jarige en andere aanwezigen stuiteren door de lucht, voeren acrobatische kunsten uit en springen in het rond! De speciale feestarrangementen zorgen ervoor dat het organiseren van het perfecte feestje zo geregeld is. En geen zorgen over het weer, want bij Jump XL Waalwijk is het altijd feest! Dit indoor park biedt het perfecte toevluchtsoord, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De trampolinevelden voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hart kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich uren vermaken. 

Lees verder

Kinderfeestjes tussen de dieren of midden in de natuur voor de avontuurlijke kinderen

Hebben jullie een echte dierenliefhebber in huis of een kind dat het liefste de hele dag buiten rondstruint? Laat jouw kind zich dan onderdompelen in een avontuurlijke ervaring vol dierenpret en geniet van natuurlijke speelgelegenheden. Met een breed scala aan activiteiten, zoals dieren voeren, speurtochten en picknicks, bieden deze feestjes niet alleen plezier, maar ook educatieve waarde. Ontdek de leukste educatieve kinderfeestjes en om Den Bosch:

Beleef een kinderfeestje tussen de dieren bij Kamelenmelkerij Smits

Kind op dromedaris

Ontdek een onvergetelijk en origineel kinderfeestje bij Kamelenmelkerij Smits in Berlicum! Hier kunnen de jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes genieten van unieke ervaringen zoals het voeren en knuffelen van kalfjes, het uitvoeren van leuke spellen en opdrachten in of rondom de stal, en zelfs rijden op echte kamelen (of eigenlijk dromedarissen). Proef een heerlijke kamelenmelk-pannenkoeken en beleef nog veel meer avonturen! Een feestje bij Kamelenmelkerij Smits biedt een perfecte combinatie van plezier, natuur, educatie en lekker bezig zijn.

Lees verder

Feestvieren tussen de dieren tijdens je kinderfeestje bij de Elzenhoek

kinderen tussen de geiten

Lijkt het je leuk om je kinderfeestje op de boerderij te vieren? Dan kan! Als je op Natuurcentrum en Stadsboerderij De Elzenhoek een kinderfeestje viert, mag je gebruik maken van het feesthuisje in de natuurspeeltuin van de kinderboerderij. Ook krijg je een picknickmand te leen waarin allemaal leuke spullen zitten om je feestje tot een succes te maken. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes mag je ook onder begeleiding knuffelen met konijnen, cavia’s en ratjes. En als klap op de vuurpijl mag je daarna met een dierverzorger mee op voerronde!

Lees verder

Avontuurlijke outdoor kinderfeestje bij Nature Game

Organiseer een spannend outdoor kinderfeestje in de natuur met een Nature Game! Verken de natuur met behulp van een speciale app terwijl de kinderen op expeditie gaan. Ontdekken ze alle geheimen en lossen ze de raadsels op? Test hun kennis van vogels, insecten en andere dieren. En let goed op, want hoeveel hekjes zijn jullie onderweg gepasseerd? Verzamel zoveel mogelijk punten en klim naar de top van de nationale ranglijst voor een onvergetelijk feestje!

Kinderen door verrekijker

Lees verder

Ontdek leuke thuis- en themafeestjes en creëer magie in jouw eigen huis

Een feestje thuis heeft zeker zijn voordelen. Geen onhandig vervoer van kinderen, je hebt alles bij de hand en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Oftewel, het ideale kinderfeestje op maat. Willen jullie graag een thuisfeestje of themafeestje organiseren, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Er zijn in en om Den Bosch genoeg mogelijkheden voor de leukste thema kinderfeestjes. Ontdek onze tips:

De leukste thuisfeestjes voor alle leeftijden met Confetti per Mail

Thuisfeestje met Confetti per Mail

Wil je een origineel kinderfeestje zelf vieren zonder ingewikkelde voorbereidingen? Speciaal voor ouders en begeleiders die wel een feestje thuis willen vieren, maar niet voor animatieteam willen spelen heeft Confetti per Mail een aantal unieke kinderfeestjes voor thuis ontwikkeld. Alle feestjes zijn zo ontworpen dat de ouders er weinig voorbereidingen aan hebben en de kinderen met behulp van de unieke websites, hun eigen kinderfeestje vieren. Bij veruit de meeste spellen is alleen de introductie van het spel via de computer. Verder zijn de kinderen gewoon lekker zelf aan de slag in de woonkamer, de tuin, het park, de speeltuin, het bos of waar dan ook.

Lees verder

Themafeestje thuis met De Themakist

Tafel in Frozen thema versierd

Wil je een kinderfeestje thuis vieren? Lees dan verder en ontdek De Themakist. Door het huren van een van de themakisten bespaar je flink wat tijd én geld. Én je hoeft je ook geen zorgen te maken hoe je al die kinderen uren kunt bezighouden bij jouw thuis. Iedere themakist is voorzien van verkleed spullen, decoratie materiaal en voldoende spelletjes in het gekozen thema. In de gekozen themakist zit een draaiboek waarin alle spellen uitgebreid beschreven staan en natuurlijk zitten alle benodigde materialen er ook bij. Je hoeft dus alleen maar het draaiboek te volgen (en te zorgen voor taart en ranja) en je hebt gegarandeerd een gezellige middag vol spelletjes en plezier op het kinderfeestje.

Lees verder

 

Bij Go-Kids Den Bosch vind je een schat aan kinderfeestjes in Den Bosch, maar ook daarbuiten. Willen jullie dus een kinderfeestje organiseren? Lees dan verder en ontdek en deze en nog meer leuke kinderfeestjes locaties https://go-kids.nl/den-bosch/kinderfeestje

Log In