Lente, Lammetjesdagen, Pasen en meer. Vier het voorjaar met kinderen in regio Den Bosch en Nijmegen!

Lammetjesdagen, Lentemarkten, Koeiendans en nog veel meer leuke voorjaar activiteiten en gezinsuitjes voor kinderen en gezinnen!

Het is toch nog een koude en vooral natte winter geworden. En hoewel we deze lente al hebben kunnen genieten van een paar prachtige dagen, hebben we ook de nodige regenbuien voorbij zien komen. We kunnen dan ook niet wachten tot het echt lenteweer wordt en we weer heerlijk alle buitenactiviteiten kunnen opzoeken! Op verschillende locaties in heel Brabant en Gelderland zijn alweer lammetjes geboren en veel schaapskooien en kinderboerderijen organiseren een Lammetjesdag. Vaak met extra activiteiten en uiteraard kun je de lammetjes (en andere dieren) komen bewonderen! Als je geluk hebt mag je de dieren zelfs wel aaien of knuffelen! Ook mag natuurlijk de Koeiendans niet ontbreken om het voorjaar in te luiden! 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderbeurzen regio Den Bosch
Meer weten

Kinderbeurzen regio Den Bosch

 

Als je kinderkleding, speelgoed en andere spullen nieuw moet kopen loopt de prijs snel op. Ideaal zi... bekijk

 
Kinderbeurzen regio Nijmegen
Meer weten

Kinderbeurzen regio Nijmegen

 

Als je kinderkleding, speelgoed en andere spullen nieuw moet kopen loopt de prijs snel op. Ideaal zi... bekijk

 

Spring is in the air! 

spring is in the air, lente, springen, kinderen, voorjaar

Ben jij benieuwd naar alle voorjaarsactiviteiten in en rondom Den Bosch en Nijmegen? Volg dan nu deze liveblog. We vullen de blog regelmatig aan met leuke activiteiten en uitjes tips. Gezien de activiteiten, festivals, markten etc. soms nog wijzigen hebben we overal een link naar de meest actuele informatie toegevoegd. Check deze alsjeblieft altijd voor vertrek om teleurstelling te voorkomen!

Bij Kato - Boerderij Beleving in Sint-Oedenrode

bij kato, sint-oedenrode, varkens, dieren, uitje, gezinsuitje, eropuit, voorjaar, lente

In het buitengebied van Sint-Oedenrode vind je de super leuke belevingsboerderij Bij Kato. Hier laten ze je het pure boerderijleven ervaren en vertellen ze graag hun verhaal. Elke 1ste woensdag van de maand kun je genieten op de boerderij. Stap op de huifkar om de biggetjes te knuffelen. Elke 1ste zaterdag van de maand mag je lekker buiten spelen, varkentjes knutselen, het mega boerderijspel spelen, bootcampen en vies worden! Verder hebben ze elke week de Bij Kato Kids vrijdagen. Speel en geniet op de boerderij en leer wat een varken eet. Ga zelf aan de slag en maak het lekkerste eten voor de mascottes Harm & Dori! Komen jullie ook een heerlijke middag buitenspelen en ontdekken? Geniet van een super leuk uitje tussen de dieren!

Lees verder!

Lente op de Boerderij in Loosbroek

kind aait koe

Laat woensdagmiddag 1 mei de lente tot leven komen op de Boerderij in Loosbroek! Geniet van springkussens, knutselactiviteiten en lekkere hapjes. Ook mogen alle dieren natuurlijk geaaid en geknuffeld worden. Een leuke én leerzame ervaring voor het hele gezin!

Lees verder!

Open Dag Pluktuin Uden

kind plukt bloemen

Op zaterdag 11 mei wordt het 5de seizoen bij Pluktuin Uden gevierd en dit lustrum gaan ze omlijsten met een gezellige lentemarkt. Natuurlijk hartstikke leuk om hier met je kinderen alvast een prachtig boeket bij elkaar te sprokkelen voor Moederdag. Of misschien kom je voor je mama een ander leuk cadeautje tegen bij een van de kraampjes.

Lees verder!

Op Knuffelvisite bij Kinderboerderij De Elzenhoek in Oss

knuffelen, dieren, lente uitje, voorjaarsuitje, eropuit, gezinsuitje, voorjaar

Elke woensdag en zondag van 13.30 uur tot 14.30 uur kun je op knuffelvisite bij de cavia’s, konijnen en ratjes van De Elzenhoek! Je mag dan onder begeleiding van één van de dierverzorgers de dieren knuffelen.

Lees verder!

Koeiendans bij Boer Spierings in Oss

Ook dit jaar vindt er weer een Koeiendans plaats bij Boer Spierings, maar door het natte weer gaat dit nog even duren. Waarschijnlijk vindt de Koeiendans plaats rond eind april/begin mei. De specifieke datum is nog niet bekend. Meer info volgt snel. 

 

Go-Kids wenst iedereen een heerlijke Lente!! 🌷🌷 Heb jij nog een tip om dit voorjaar te vieren met de kinderen? Geef het door via denbosch@go-kids.nl of nijmegen@go-kids.nl

Log In