Lekker buitenspelen in de leukste speeltuinen in de regio

Langzaamaan openen steeds meer outdoor speeltuinen de deuren voor kinderen en ouders. Wel met de nodige maatregelen, zodat dit uitje Corona proof kan verlopen. Go-Kids Den Bosch heeft de speeltuinen die (binnenkort) open zijn voor jullie op een rijtje gezet. Natuurlijk veranderen de regels regelmatig dus check altijd voor je bezoek de website van de betreffende speeltuin.

Speeltuin Elckerlyc in Oss

De Elckerlyc is een avontuurlijke speeltuin die jaarlijks duizenden bezoekers trekt, van heinde en ver. Je vindt hier kastelen, glijbanen, water en zand en vooral veel speelplezier. De speeltuin is op alle feestdagen open. Kinderen kunnen hier sinds 22 maart 2021 lekker komen spelen, maar let op! Voorlopig zijn ze alleen open voor kinderen uit de gemeente Oss. De Elckerlyc hoopt echter op een mooi seizoen, met misschien in de toekomst wat ruimte voor een speeltuinfeest en andere leuke extraatjes!

buitenspelen, spelen, speeltuin, elckerlyc, oss, uitje, erop uit, coronaproof, outdoor speeltuin

Speeltuin Elckerlyc

Speeltuin 't Kwekkeltje Rosmalen

Met meer dan 5000 vierkante meter speelterrein is het goed toeven in Rosmalen. Speeltuin 't Kwekkeltje is er voor alle kids tot en met 12 jaar. De speeltuin beschikt over ruim 50 speeltoestellen, groot en klein. Vanaf 1 april zijn ze alle dagen weer open en nodigen ze de kinderen van harte uit om te komen spelen. De toiletten zijn open, met mogelijkheid tot handen wassen met zeep. Uiteraard moeten de corona-maatregelen in acht worden genomen,

speeltuin, buitenspelen, rosmalen, kwekkeltje, outdoor speeltuin, uitje, gezinsuitje, coronaproof, spelen, kinderen, ouders

Speeltuin 't Kwekkeltje

Speeltuin De Wiebert in Uden

Bij Speeltuin de Wiebert in Uden valt er veel te beleven voor het hele gezin en is vooral gericht op jonge kinderen. Er zijn picknicktafels en tuintafels met stoelen aanwezig waar je gebruik van mag maken. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn toiletten aanwezig waaronder ook een invalidentoilet. De speeltuin is weer geopend sinds 12 april. Veel speelplezier!

speeltuin, buitenspelen, uden, de wiebert, outdoor speeltuin, uitje, gezinsuitje, coronaproof, spelen, kinderen, ouders

Speeltuin De Wiebert

Speeltuin MFC De Kreek in Kerkdriel

Hoewel het zwembad van De Kreek helaas nog gesloten is, kun je gelukkig wel komen buitenspelen in de leuke speeltuin! Kom heerlijk glijden, klimmen, klauteren, schommelen en nog veel meer. De speeltuin is al open en hopelijk volgt het terras ook nog later dit voorjaar! 

speeltuin, buitenspelen, de kreek, kerkdriel, outdoor, spelen, kinderen, ouders, buiten spelen, klimtoestellen

Speeltuin De Kreek

Speelparadijs Duinoord in Helvoirt

Speelparadijs Duinoord is hét all-in speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er een hoop te beleven: van GPS-tocht tot spectaculair klimbos, van tokkelbaan tot springkussens en van voetbalveldjes tot quadbaan. Natuurlijk is er ook gedacht aan de allerkleinsten. Hopelijk zijn ze vanaf zaterdag 24 april weer geopend!

speeltuin, buitenspelen, duinoord, helvoirt, indoor, speelparadijs, outdoor speeltuin, uitje, gezinsuitje, coronaproof, spelen, kinderen, ouders

Speelparadijs Duinoord

Speelpark Hoppies in Ammerzoden

Tussen Zaltbommel en Den Bosch in het agrarische landschap, ligt de natuurspeeltuin van Hoppies. Dit speelpark is ooit begonnen als een maisdoolhof, maar is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige natuurspeeltuin voor jong en oud met water, zand en groen als basis. Lekker buiten spelen, ravotten of picknicken, naar Hoppies ga je voor urenlang ‘offline’ speelplezier! Bij Hoppies zijn ze momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor een heropening. Houd de website in de gaten voor de precieze datum!

speeltuin, buitenspelen, hoppies, ammerzoden, outdoor speeltuin, uitje, gezinsuitje, coronaproof, spelen, kinderen, ouders

Speelpark Hoppies

De Oosterhoeve in Den Bosch 

De Oosterhoeve mag voor een klein deel weer open! Iedereen is van harte welkom om in de speeltuin te komen spelen. Helaas blijven de dierenverblijven, de knuffelweide, het terras en de toiletten nog gesloten. De Covid-regels worden natuurlijk wel over in acht genomen. Maar....dieren kijken en aaien kan en met dit lenteweer fijn komen schommelen mag gelukkig ook weer!

Speeltuin Oosterhoeve

 

Ken jij nog een leuke speeltuin die binnenkort weer open gaat? Mail dan jouw tip naar denbosch@go-kids.nl!