Carnavalsoptochten en kindercarnaval in regio Den Bosch

Carnaval vier je met kinderen natuurlijk in regio Den Bosch. Er zijn vele grote carnavalsoptochten, kinderoptochten en op verschillende locaties is er kindercarnaval. Komen jullie ook naar de carnavalsoptocht kijken? In onze regio kun je er niet omheen! Vanaf vrijdag middag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari is het Carnaval! Overal in de regio zijn optochten en daaromheen natuurlijk het leuke kinderbal, een pyjama bal en nog veel meer. 

Deze carnavalsoptochten wil je niet missen.

De grotere plaatsen zoals Den Bosch, Oss, Uden, Veghel en Zaltbommel hebben een grote optocht, maar ook in de verschillende wijken en dorpen zoals Vught, Rosmalen, Berghem, Schijndel, Sint-Oedenrode kun je naar optochten kijken. Bijna iedere dag is er wel een carnavalsoptocht en natuurlijk zijn ze gratis te bezoeken. Oftewel ,een super leuk gratis uitje met het hele gezin tijdens de carnavalsvakantie! Wij hebben alle carnavalsoptochten en kinderactiviteiten op een rij gezet! Je vindt het complete overzicht hier!

Mis je nog een optocht of een te gekke kinderactiviteit? Stuur dan even een mailtje met de datum, locatie en een foto (van een eerder jaar) naar denbosch@go-kids.nl! 

Is jouw huis al klaar voor Carnaval?!?

Wil je graag jouw huis ook helemaal klaarmaken voor Carnaval? ByJuul webshop heeft te gekke Carnaval raamstickers in wel 8 kleuropties! Ze zijn herbruikbaar en de teksten zijn naar eigen wens aan te passen! Ook leuk voor een prins of prinses!

carnaval raamstickers

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch