Alle dino fans opgelet!

Ben jij helemaal gek van dino's dan kan jij deze zomer je kleine hartje ophalen.

Op zaterdag 16 juni organiseert speelgoedwinkel Intertoys een gruwelijk leuke dino speurtocht voor kinderen. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kan je terecht in een van de winkels. Wil jij een echte dino expert worden? Doe dan mee aan deze leuke dino speurtocht en maak kans op mooie prijzen! Tevens krijg je veel korting op dino speelgoed!

Oertijdmuseum Boxtel

Wil je nog meer leren over de dino's? Breng dan eens een bezoekje aan het Oertijdmuseum in Boxtel! Het is een leuk familie-uitje naar het grootste Oertijd en Dinosaurus museum van Nederland! Je kan hier alles te weten komen over de oertijd en dinosaurussen. Je kan hier ontdekken en ook spelen zowel binnen als buiten in de speeltuin en in het speelbos. Je kan binnen van alles zien over de oertijd en buiten zijn heel veel levensgrote dinosaurussen en fossielen te zien in een bosrijke omgeving. Een heel leuk uitje voor kinderen samen met ouders of grootouders. Ps. Je kan hier ook je kinderfeestje vieren!

En deze zomervakantie staat het World of Dinos event in de Jaarbeurs in Utrecht! Dit mag je zeker niet missen!

World Dinos in Jaarbeurs Utrecht

Ontdek meer dan 60 levensechte dino's in de Jaarbeurs van 7 juli tot en met 2 september 2018.

Waan jezelf als een echte DINO ranger op de grootste dino expo van Europa in de Jaarbeurs en ga op ontdekkingsreis langs dinosaurussen! Meer dan 60 levensechte, bewegende dinosaurussenvullen deze zomervakantie op spectaculaire wijze de Jaarbeurs!

Jong en oud zijn welkom om spelenderwijs alles over deze dinosaurussen te weten te komen. Benieuwd hoe de T-rex, Velociraptor of de Triceratops leefde? Deze en vele andere dinosaurussen zijn bij World of Dinos te bezoeken! Verder is er ook:

  • Een speurtocht (zo leerk je alles over de dino's en hun kenmerken)
  • Een bioscoop (Dinoscoop) waar je educatieve dino documentaires kan kijken zodat je meer te weten kan komen over deze bijzondere reptielen.
  • Je kan een ritje maken op een dinosaurus! Super vet!
  • Botten opgraven van indrukwekkende dino's (speciale kidszone, waar kids heerlijk hun gang kunnen gaan)
  • Springkussens