Herfstvakantie | Oerfestival de Maashorst

Oerfestival de Maashorst 

Het wordt stoer, spannend, ruw en echt. Haal de OERmens in je naar boven op Oerfestival De Maashorst. Tijdens het festival barst De Maashorst van activiteiten vol natuur, cultuurhistorie, archeologie en food. Test je oerkrachten en ga mee op avontuur!

Anders dan vorig jaar, toen sprake was van een min of meer doorlopend Oerfestival, is nu gekozen voor een festivaldag op zondag 13 oktober, in het eerste weekend van de herfstvakantie. Op Herperduin is de kick-off en daar worden de Dunes Games gehouden, is er een food & drinks area, wordt gewerkt aan een groot gemeenschappelijk kunstwerk, is er live muziek, een belevingsmarkt en nóg meer activiteiten voor jong en oud. In de hele week daarna, tot en met zondag 20 oktober, zijn er op verschillende dagen en plaatsen in de Maashorst zogenaamde Oer-events en Oer-activiteiten voor een groot en breed publiek.

Voor meer informatie klik hier. Het gehele programma vind je op https://www.bezoekdemaashorst.nl/

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch