Kids opgelet! Van 8 februari t/m 9 maart nemen de dinosaurussen Intratuin Veghel weer over! Als je goed luistert kun je ze vanaf een afstand al horen brullen! Laat de kinderen deelnemen aan de spannende speurtocht langs de levensechte dino's, doe mee aan de kleurwedstrijd en ga op de foto met je favoriete dino.. als je durft! Welke avonturier mag dit echt niet missen? 

Dinoweken bij Intratuin Veghel 

Ook organiseren ze 2 dino weekenden met allerlei leuke activiteiten / spelletjes voor de kids en ook komen er echte reptielen en geleedpotige. De dinoweekenden zijn op

  • Zaterdag 29 februari en Zondag 1 maart
  • Zaterdag 7 en Zondag 8 maart

Echte reptielen tijdens de dinoweekenden

Tijdens de dinoweekenden kun je nader kennismaken met de wereld van reptielen en meer.  Exotum komt dan op bezoek om voor te lichten over reptielen, geleedpotigen en andere bijzondere (exotische) dieren. Kennis helpt om meer begrip en respect voor deze dieren en hun natuurlijke leefomgevingen te creëren. Heb je een vraag over deze dieren? Of heb je altijd al een slang willen beethouden? Aarzel dan niet om in het weekend van zaterdag 29 februai/1 maart  of 7/8 maart een kijkje te komen nemen. Iedereen is welkom! Jong en oud, dapper of niet! Exotum laat je graag zien waarom zij met zoveel passie voor deze dieren zorgen, maar zijn ook eerlijk over de risico’s en problemen die er met deze dieren als huisdier kunnen ontstaan.

Kijk voor meer info op www.intratuin.nl/veghel