Beurs | Baby- & Kinderbeurs Oss

Bezoek de leukste baby- en kinderbeurs in Oss 

Deze baby- en kinderbeurzen in de regio Oss en Mill zijn inmiddels een groot begrip geworden. Op de beurzen worden vooral tweedehands baby- en kinderartikelen aangeboden zoals kleding, spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen, wandelwagens etcetera. Tweedehands baby- en kinderartikelen zijn momenteel erg in trek en de kinderbeurzen worden druk bezocht dus wees er op tijd bij. 

Als je kinderspullen nieuw moet kopen wordt dat vaak veel te duur. Je kunt vaak net zo goed volstaan met gebruikte spullen. De nieuwe eigenaars van de spullen zijn vaak heel tevreden met hun nieuwe aankoop en de deelnemers zijn ook tevreden omdat er weer volop gebruik gemaakt gaat worden van hun spullen. Een win-win situatie!

Het is voor (aanstaande) ouders, opa’s & oma’s, oppasmoeders enzovoorts dus zeker de moeite waard om deze beurs te bezoeken.

Bij de Rusheuvel in Oss wordt zondag 10 november een grote baby- en kinderbeurs gehouden. De organisatie van de babykinderbeurs verwacht wederom een grote drukte bij de Rusheuvel in Oss. De beurs is inmiddels een begrip voor Oss geworden. Je kunt er makkelijk parkeren. Van alles is er te koop wat interessant is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Onder ander kinderkleding en babyspullen in allerlei soorten en maten. Bekend speelgoed zoals duplo- en lego blokken, barbiepoppen en gezelschaps- en computerspelletjes. De gebruikte spullen of partijgoederen worden te koop aangeboden door particulieren. 

Algemene informatie:

- Locatie: De Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5 te Oss

- Er is voldoende parkeergelegenheid. De entree is € 2.00 (kinderen gratis)

- Voor informatie klik hier

- Volgend jaar worden er weer nieuwe leuke beurzen georganiseerd. Houd de Go-Kids agenda in de gaten voor de nieuwe data!