Docus de Das Avontutenpad Lampionnenoptocht in Schaijk

Platform Toerisme Maashorst houdt zaterdag 10 december haar jaarlijkse Docus de Das Lampionoptocht. Vanaf 17.45 uur zijn lampionnen verkrijgbaar bij De Barn van De Boshut bij Hartje groen. Er is kerstmuziek, sfeervolle verlichting, een meet en greet met Docus en de kerstman.

Om 18.30 uur start de lampionoptocht. Speciaal voor de lampionoptocht is het Docus de Das Avonturenpad versierd met honderden kaarsjes. Samen met Docus lopen de deelnemers over dit verlichte pad. Na afloop van de tocht is er warme chocomel met een kerstkransje voor alle kinderen.

Je mag ook zelf een lampion knutselen. Vind je het gezellig om samen te knutselen? Zaterdagmorgen 10 december kun je tussen 10 en 12.30 uur een lampion versieren bij de bibliotheken in Schaijk en Zeeland. Je moet je hiervoor wel aanmelden bij de betreffende bieb (contactschaijk@nobb.nl of contactzeeland@nobb.nl), zodat zij kunnen zorgen voor voldoende lampionnen. Misschien komt Docus ook nog wel even kijken tijdens de knutselochtend.

Deelname aan de lampionoptocht is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Daarvoor staan bussen bij de lampionuitgifte. Het Docus de Das Avonturenpad is geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Kom zoveel mogelijk met de fiets, de parkeergelegenheid is beperkt! Meer info!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief!