Sinterklaas intochten, kinderactiviteiten en tips

Sinterklaas intochten, activiteiten en kindertips voor een heerlijke Sint tijd

Kunnen jouw kinderen ook niet wachten op Sinterklaas? Hier begint de Sint koorts altijd begin november bij de kinderen (en bij mij ook trouwens). De Sinterklaas wensenlijstjes zijn al weer in de maak en wordt al flink geknipt en geplakt. Schoentjes zetten, lootjes trekken, het is een spannende, maar o zo gezellige tijd! Wij hebben een aantal leuke Sinterklaas tips verzameld.

Download hier gratis Sinterklaas aftel kalenders 2023

Aftel kalender intocht Sinterklaas

Kunnen jouw kinderen niet wachten tot Sinterklaas aankomt? Download dan eenvoudig onze Sinterklaas intocht aftel kalender 2023 en kleur de pakjes of streep ze af tot Sinterklaas in Nederland aan komt. 

Schoenzet kalender Sinterklaas

En als Sinterklaas dan is aangekomen mogen de schoentjes worden gezet. Wij hebben ook een handige schoenzetkalender voor alle Sinterklaas fans! 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Intochten van Sinterklaas in Breda, Oosterhout, Etten-leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Tilburg

Op zaterdag 18 november is de Landelijke Intocht van Sinterklaas in Gorinchem. Maar natuurlijk halen we Sinterklaas ook bij ons in de regio feestelijk binnen. Komen jullie ook naar een van de regionale Intochten van Sinterklaas kijken?  Lees hier alles over de intochten van Sinterklaas in Breda, Oosterhout en Etten-Leur  en nog veel meer dorpen in de buurt

Sinterklaas activiteiten voor kinderen in Breda en omgeving

We zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte brengen van alle leuke Sinterklaas activiteiten in de regio Breda. Je vind ze allemaal in de Go-Kids agenda van dag tot dag  BEKIJK HIER DE GO-KIDS Breda agenda 

Wat als Sinterklaas te spannend is voor een kind?

Hoewel Sinterklaas voor veel kinderen een fantastische tijd is, gaat het voor een deel van de kinderen gepaard met veel spanning. Lees hier het blog van Vanessa van der Sommen met tips!

Zelf pepernoten bakken

Wil je samen met de kinderen heerlijke dingen maken voor het Sinterklaas feest of om gewoon lekker te snoepen. We hebben een recept voor kruidnootjes en gevulde speculaas. Bekijk hier het kindvriendelijke DIY pepernoot recept.

Log In