Zwartedijk 2, 4847 AG Teteringen

Landwinkel en ijsboerderij bij Snoek in Teteringen.

Als je bij bij Snoek voor het eerst binnenstapt wordt je verrast door de diversiteit van producten en de grootte van het assortiment. Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar leuke cadeautjes en heerlijke delicatessen. Zo vind je hier vanalles om een heerlijke borrelplank of tapas te maken maar je kunt hier ook heerlijke kazen, melkproducten, vleesproducten en heel veel verschillende bakmixen en bijzondere chocolade verkrijgen. Kortom een bezoekje aan deze zorgvuldig, ingerichte landwinkel is echt een leuk uitstapje. De kids kunnen gewoon mee, want naast deze landwinkel is een kinderspeeltuintje gemaakt zodat de kids lekker kunnen spelen of genieten van een heerlijk zelf gedraaid ijsje.

Tevens kan je hier genieten van een lekkere kop koffie en iets nuttigen op het terras

Op de fiets ben je er zo vanaf Breda. De landwinkel is namelijk goed bereikbaar en als je door de waterdonken fietst ben je er zo.

 

Fietsen of wandelen met kinderen 

Bij Snoek is de perfecte stop tijdens een gezellige fiets of wandelroute met de kids.  Kijk hier voor een handig overzicht van leuke wandelingen in de buurt van de ijsboerderij 

Of kijk hier voor een wandeling met kinderen bij het cadettenkamp, ook vlakbij de ijsboerderij van Snoek

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor