Kerstvakantie erop uit tips regio Breda

Kerstvakantie erop uit tips voor ouders en kids in de regio Breda

De kerstvakantie is een fijne tijd om lekker met je gezin er op uit te gaan. Wij hebben een aantal leuke tips voor je verzameld. Heel veel plezier.

Kerst markten in de regio Breda

We hebben voor de december maand alle leuke kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio Breda in kaart gebracht! Het bezoeken van een wintermarkt of kerstmarkt is een leuk uitje om met de kinderen in de kerst sferen te komen, lekker shoppen, warme chocomelk ,glühwein en heerlijke hapjes. Een fijne tijd om met de familie leuke dingen te doen! En de eerste kerstmarkten en wintermarkten vinden al plaats begin december!

De natuur in met de kinderen in de kerstvakantie

Deze kerstvakantie is er ook veel lekker buiten te doen in de regio. Dus dikke jas en wanten aan en hop naar buiten met de hele familie! 

Ken je de gratis speurneuzenwandeling bij de Mosten al? Super leuk om (gratis) met het gezin te wandelen op een heerlijke winterdag. Na de wandeling kun je warme chocomelk drinken bij de Treehouse bar.

Lekker uit eten in de kerstvakantie

We hebben een aantal leuke, gezellige en lekkere familie restaurants voor je op een rij gezet. Vaak zijn ze goed te combineren met een leuk regionaal uitje!

Naar de film met de kinderen in de kerstvakantie

In de bioscopen is veel te beleven deze kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe en oude klassiekers te zien voor de hele familie! Ga met je vriendjes, je ouders of je opa en oma naar de film en kijk vanuit je bioscoopstoel naar de leukste, mooiste, grappigste of spannendste films!

Naar het theater of het kerstcircus met de hele familie in de vakantie

Ga gezellig neer het theater of het kerstcircus deze kerstvakantie. Er zijn verschillende leuke familie voorstellingen voor het hele gezin bij de regionale theaters. Ook kunnen jullie naar een mooi kerstcircus in Etten-Leur. 

Deals => bekijk ook onze deals voor leuke uitjes met kortingen deze kerstvakantie