Kerstmarkten en kerstactiviteiten regio Breda 2024🎄

We hebben voor de december maand alle leuke kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio Breda en omstreken in kaart gebracht! Het bezoeken van een wintermarkt of kerstmarkt is een leuk uitje om met de kinderen in de kerst sferen te komen, lekker shoppen, warme chocomelk, glühwein en heerlijke hapjes. Soms heeft de kerstmarkt ook een winterse schaatsbaan. De kerstvakantie is een fijne tijd om met de kinderen leuke dingen te doen! 

Binnenkort staat hier weer het actuele overzicht van alles wat je met de kids kunt gaan doen deze kerstperiode 2024

Organiseer jij zelf iets wat niet mag ontbreken op Go-Kids Breda of heb je op- en of aanmerkingen? Mail dan naar breda@go-kids.nl

(Levende) kerststallen in de regio Breda

 

Kerststal Princenhage 2024

Vanaf 16 december 2023 is er een mooie kerststal op de Haagsemarkt te Princenhage. Op zondag 16 december zal de kerststal officieel geopend worden om 8 uur in de avond door de burgemeerster. Elke dag kunnen jullie komen kijken van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds. 

Kerststal en wensboom Ulvenhout 2024

Van 16 december 2023 tot en met 7 januari 2023 kun je bij de Pekhoeve in Ulvenhout ook dit jaar weer genieten van een mooie levensgrote kerststal en wensboom! Kijk hier voor meer info

Kerststallen route Bavel 2024

Ook in 2023 kunnen jullie weer een mooie wandeling maken door Bavel en alle kerststallen bewonderen. De route is van 15 december tot 6 januari 2024

Ben je op zoek naar een gezellige winterse wandeling in kerstsferen met de kinderen? Wandel dan deze kerstvakantie de kerststallen route in Bavel.

Vanaf de start van Kerst in Bavel vrijdagavond 15 december 2023 18:30 uur  ’s avonds zijn de plattegronden inclusief de routes te koop in ’t Klooster, Jack van Gilsplein 1.
De routes verkrijgt u gratis bij aanschaf van de plattegrond (met ingetekende adressen en routes op A3 formaat ) a € 2,50

Dit jaar zijn er weer vele kerststallen te bezichtigen in het dorp Bavel. Bijna niet te doen om die allemaal in een keer langs te gaan. Als service zijn daarom dit jaar wandelroutes uitgezet met verschillende lengtes. Deze vind je hier:

Kerststallen route Bavel

Kerstmis bij de Tuincentra van de regio Breda

De verschillende tuincentra van Breda hebben ook altijd een hele mooie kerstafdeling. Hier is heel veel te kijken en te beleven voor de kinderen. Denk aan bijvoorbeeld de Intratuin of Groenrijk Schalk in Prinsenbeek

Ulvenhout on Ice

In Ulvenhout kunnen jullie van 16 december tot 7 januari 2024 genieten van de super gezellige schaatsbaan in kerstsferen in het hart van Ulvenhout bij de Pekhoeve. Een aanrader voor gezinnen!  

WinterWonderbeek 

De gezellige schaatsbaan en ook de roetsjbaan met heel veel leuke activiteiten voor alle leeftijden is er weer dit jaar in Prinsenbeek tijdens WinterWonderBeek.  Er wordt vanalles georganiseerd ook is er een kerstmarkt als de ijsbaan er nog niet staat op 11 december. Ook zal er een lichtjes en lampionnen tocht zijn. Dit alles is een bezoekje waard! Winterwonderbeek is dit jaar van 9 december 2023 tot 4 januari 2024. 

Kerstmis in Princenhage

Ook in 2023/2024 is Princenhage helemaal in kerstsferen. Er is van alles te doen. Zo kunnen jullie een mooie KerstCreatieRoute wandelen: Dit is een familie wandelroute met puzzeltocht langs kerstcreaties verspreid over Princenhage.  

Kerstmarkt in Etten-Leur 2024

Op 17 december van 11:00 tot 17:00 uur vindt onze jaarlijkse Kerstmarkt plaats op het Van Bergenplein in Etten-Leur. Dit jaar met een kleine kunstijsbaan en toffe kraampjes. Iedereen is welkom en zijn er veel verschillende activiteiten te doen, voor jong én oud! Ook zal er een lekker winters drankje en een hapje tegen een kleine vergoeding worden aangeboden.

Kerst Circus Etten-Leur 2024

De hele familie is welkom bij het Kerst Circus in Etten-Leur voor een echte kerstbeleving. Duizenden fonkelende lampjes in een gezellig kerstdecor brengen jullie naar een wereld waar jullie met open ogen kunnen dromen!

Het circus is, zeker tijdens de donkere winterdagen, een magische wereld voor elke leeftijd!

Kaartjes reserveer je hier

kerst circus etten leur

Leuke tips nodig om op pad te gaan met de kinderen in West-Brabant?

Klik op deze afbeelding:

Kerstvakantie erop uit tips

Mis je nog een kerstmarkt of tijdelijke schaatsbaan in de regio? laat het ons weten via breda@go-kids.nl 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda 

veel plezier

loes