Klaar om Nederland te verkennen met de kids? Hier zijn vijf geweldige uitstapjes die gegarandeerd voor plezier en avontuur zorgen!

Dierentuin plezier in Burgers' Zoo, Arnhem

Stap in de wereld van de dieren bij Burgers' Zoo in Arnhem! Verken de verschillende leefgebieden, van de Afrikaanse savanne tot het regenwoud van de Amazone. Ontmoet kleurrijke vlinders in de Bush, bewonder de haaien in de Ocean en beleef spannende momenten in de Safari. Met Fletcher aanbiedingen kun je een overnachting in de buurt boeken en zo een tweedaags avontuur van maken!

Waterpret bij Duinrell, Wassenaar

Duinrell is dé plek voor waterpret en attracties! Laat de kids spetteren in het Tikibad met zijn glijbanen en zwembaden of ga samen van de spectaculaire waterachtbaan. Verken daarna het attractiepark met zijn vele attracties, zoals de Kikkerachtbaan, de Splash en de Rodelbaan. Met weflycheap.nl vind je voordelige reisaanbiedingen naar Duinrell, zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven zonder je portemonnee te veel te belasten.

Educatief vermaak in NEMO, Amsterdam

Stimuleer de nieuwsgierigheid van de kids met een bezoek aan NEMO Science Museum in Amsterdam! Laat ze experimenteren en ontdekken in de interactieve tentoonstellingen over wetenschap en technologie. Van het bouwen van bruggen tot het ontdekken van elektriciteit, hier leren ze spelenderwijs van alles over de wereld om hen heen.

Avontuurlijk spelen in de Efteling, Kaatsheuvel

Een dagje naar de Efteling staat garant voor betoverend plezier voor het hele gezin! Laat de kids hun fantasie de vrije loop gaan in het Sprookjesbos, maak een spannende tocht door Symbolica en geniet van de magische attracties zoals de Droomvlucht en Joris en de Draak. Met de vele speeltuinen en picknickplekken is de Efteling ook perfect voor een gezellige familie-uitstap.

Natuur avontuur bij Plaswijckpark, Rotterdam

Plaswijckpark in Rotterdam is een waar paradijs voor kinderen! Laat ze ravotten in de grote speeltuin, springen op de trampolines en roetsjen van de glijbanen. Maak daarna een boottochtje over de vijvers en verken het park per waterfiets. Met een kinderboerderij, dierenweide en minigolfbaan is er genoeg te doen voor een hele dag vol plezier en vermaak.

Met deze vijf uitstapjes vol avontuur en plezier wordt elke dag in Nederland een onvergetelijk avontuur voor jou en de kids!