Mosselsepad 64, 6731 SM Otterlo

Camping Het Lorkenbos in Otterlo

Kamperen bij Camping Het Lorkenbos: dé plek voor liefhebbers van de Veluwe!

Camping het Lorkenbos, gelegen op Vakantieoord Het Lorkenbos is een fantastische bestemming voor gezinnen die houden van natuur, ruimte en de sfeer van een echt familiepark.

gezin familie camping Lorkenbos

Gezinsvriendelijk park

Wat Het Lorkenbos uniek maakt is de kindvriendelijke atmosfeer. Gezinnen zijn meer dan welkom. De jonge avonturiers kunnen zich uitleven in één van de drie speeltuinen terwijl ouders genieten van een goed boek. Of pak een leenskelter en scheur over het terrein. Gek op water? Neem dan een duik in het buitenzwembad. Waterpret gegarandeerd! Er worden in de schoolvakanties leuke activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Je trouwe viervoeter mag ook mee op vakantie. Bij Camping Het Lorkenbos zijn honden gewoon toegestaan. Wel zo gezellig!

gezin met hond vakantiepark Lorkenbos

Ruime plaatsen

De kampeerplaatsen zijn 10 bij 10 meter. Lekker ruim en ze liggen aan de rand van natuurgebied ‘ De Planken Wambuis’.  Je stapt dus direct het bos in vanaf jouw kampeerplaats. Beter kan het niet.

Er zijn ook 45 seizoen plaatsen aanwezig op de camping. Deze afgeschermde plekken bieden veel privacy. Er zijn voor 2024 nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Check snel de website van Het Lorkenbos voor actuele informatie.

Sanitair

Het sanitair bij Camping Het Lorkenbos vind je op een centrale plek. Er zijn toiletten, douches, er is een afvoerplek voor het chemisch toilet en je kunt afwassen. Er is zelfs vloerverwarming. Ideaal wanneer je in de winter komt kamperen. Kou hoef je hier niet te lijden.

Winterkamperen

Kun jij geen genoeg krijgen van kamperen? Wil je nog meer rust en ruimte om je heen? Of ontdek je de Veluwe graag in de winter? Huur dan eens een winterkampeerplaats! Camping Het Lorkenbos is namelijk het gehele jaar geopend. Zo kun je de pracht van de Veluwe in elk seizoen ontdekken. Want ook in de winter is de Veluwe een pareltje om te ontdekken.

winter veluwe kamperen lorkenbos

Meer weten over kamperen op deze kindvriendelijke familiecamping?

Boek mijn kampeerplaats.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor