Pippertsestraat 3, 4061 BK Ophemert

Vakantie tussen de koeien

Midden in de Betuwe, vlakbij Tiel kan je genieten van een heerlijke vakantie tussen de koeien bij Hoeve De Pippert in Ophemert. De BoerenBed locaties kenmerken zich om hun kleinschaligheid. Hier geen drukte en grote groepen mensen maar rust en even echt tijd voor elkaar. 

Op het melkveebedrijf van Cor en Anja kunnen ze altijd hulp gebruiken met het voeren van de kalfjes en andere klusjes. Ook is er een echte knuffelschuur, kan je de geiten verzorgen en kan er worden gespeeld in de slingerschuur. Ook is er een echte pizza-oven waar tijdens de pizza-avond heerlijke pizza's worden gebakken. Kinderen hoeven zich hier dus geen moment te vervelen! Op de boerderij is een klein boerderijwinkeltje met heerlijke kaas, vlees en verse melk. 

Tenthuisjes

Je overnacht hier in prachtige tenthuisjes. Deze tenthuisjes zijn van veel gemakken voorzien en kijken uit over de koeien. Dat is nog eens een mooi uitzicht! Koken doe je op de houtkachel en het licht komt van kaarsen en olielampen. Kinderen kunnen slapen in de bedstee of in het stapelbed.

Er zijn twee verschillende type tenthuisjes te vinden bij Hoeve De Pippert. Beide huisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Het verschil is de aanwezigheid van de douche. Bij sommige huisjes is de douche naast de tent gelegen, bij andere huisjes kan je douchen bij de boerderij. In beide gevallen is de douche privé, je hoeft dus niks te delen. Een toilet is aanwezig in het tenthuisje. En heb je een hond? Die mag gezellig mee! 

De Betuwe

In de Betuwe is van alles te beleven. Ontdek de mooie natuur, maak een kanotocht op de Linge of geniet van leuke plaatsjes zoals Culemborg en Tiel, Deze boerderij ligt heel centraal in Nederland dus eigenlijk is niks ver weg! Een ideale uitvalsbasis dus voor een leuke vakantie of een lekker weekendje weg! 

Dat lijkt me leuk!