Westenengerdijk 45, 6732 GP Otterlo

Geniet van het boerenleven

Midden op de Veluwe vind je in Otterlo Hoeve Meijer. Je wordt hier in de watten gelegd door Jennie en Frits die hier een melkveehouderij runnen. Hier geen drukte en grote groepen mensen maar rust en even echt tijd voor elkaar. Ontdek hier het authentieke boerenleven! 

Kinderen kunnen altijd helpen met het voeren van de koeien en ook de twee varkens lusten wel wat lekkers. In de knuffelschuur kan je knuffelen met konijnen, cavia's en poezen. En misschien zijn er wel kittens! Er is ook genoeg om te spelen zoals de trampoline, de zandbak en de skelters. Boer Frits maakt graag een rondje op de trekker. En tijdens de pizza-avond worden er heerlijke pizza's gebakken! 

Tenthuisjes

Je overnacht hier in prachtige tenthuisjes. Deze tenthuisjes zijn van veel gemakken voorzien en staan aan de rand van de boerderij. De meeste tenthuisjes hebben uitzicht op het speelveldje. Ideaal dus als je met kleine kinderen komt! Koken doe je op de houtkachel en het licht komt van kaarsen en olielampen. Kinderen kunnen slapen in de bedstee of in het stapelbed.

De tenthuisjes bij Hoeve Meijer zijn geschikt voor 6 personen. Elk huisje heeft een privédouche naast de tent. Je hoeft dus niks te delen! Een toilet is aanwezig in het tenthuisje. En heb je een hond? Die mag gezellig mee! 

De Veluwe

In Otterlo kan je zo Nationaal Park de Hoge Veluwe op. Hier kan je heerlijk fietsen en wandelen maar ook kunnen kinderen hier lekker spelen in de speeltuin terwijl je zelf geniet van wat lekkers op het terras. In de buurt zijn ook genoeg leuke zwemplekjes te vinden en grote attracties als Julianatoren, Burgers' Zoo en de Apenheul zijn niet ver weg! 

Dat lijkt me leuk!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor