Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aandacht. En minstens zo belangrijk: door uit te gaan van wat kinderen zelf kunnen, hoe klein ze ook zijn. We geven jouw kind de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan. Samen te lachen. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daar beter van wordt.

Skar heeft ruim 50 kinderopvang- en buitenschoolse opvang locaties in Arnhem en de omliggende gemeentes zoals Renkum, Overbetuwe en Lingewaard. Er zit dus altijd wel een locaties dichtbij. Skar biedt verschillende soorten opvang aan waaronder peuterwerk en flexibele opvang.

Elke opvanglocatie is weer anders en elke locatie heeft wel iets unieks. Ben je benieuwd of Skar een locatie bij jou in de buurt heeft? Neem dan een kijkje op www.skar.nl.

Je ziet ze groeien bij Skar.