Kinderfeestje bootcamp 4-kids - bij je thuis

Museumplein 1, 6711 NA Ede

Bij Bootcamp4kids kun alle bijna jarige jobjes tussen de 5 en 12 jaar een origineel en sportief kinderfeestje boeken! Met een aantal verschillende themafeesten kun je zelf kiezen welke het beste bij jullie past en vervolgens komt er een trainer van Bootcamp4kids naar je toe. Ook mag je zelf bepalen of je het feestje binnen of buiten wilt geven!

Themafeesten

 • Geheim Agent Feest - Oef, dat is spannend. Alle kinderen krijgen voorafgaand aan het feestje een uitnodiging met de vraag of ze Geheim Agent willen worden.. Zeggen ze ja, dan krijgen dezelfde workout als geheim agenten. Burpees, springen, sluipen, boeven vangen en meer. En wat als er dan echt boeven zijn?! De kinderen krijgen aan het einde van de bootcamp een speciale pas die alleen bestemd is voor geheim agenten. Mission Accomplished.
 • Legerfeest- Trainen als een echte militair, dat is waar de bootcamp oorspronkelijk natuurlijk ook vandaan komt! De training bestaan uit speelse testjes en oefeningen zoals touwtrekken, estafette, tijgeren op drukken en meer. De kinderen krijgen een speciaal pasje met een geheim legerwachtwoord..
 • Ninja Feest - Een stoer feestje voor echte Ninja met natuurlijk stoere uitnodigingen waarin gasten worden gevraagd of ze ninja willen worden. Geheimen Ninja-opdrachten, sluipen, zodat niemand je hoort, over obstakels springen en ballen ontwijken.
 • Brandweerman Feest- Trainen als een echte brandweerman. Zijn de kinderen sterk genoeg om een zware brandweerslang vast te houden? Kun je snel genoeg rennen en lukt het je om de opdrachten van de trainer uit te voeren.. Dat is wel heel spannend..
 • Superhelden Feest - Echte superhelden zijn voor niemand bang en kunnen alles! Opdrachten als schoppen tegen stootkussens, tikkertje met bodysox en weerstandsparachute om de kracht, snel- en slimheid van de superheld echt te ondervinden!
 • Supermodel Feest - Wauw, de kinderen zijn door de directeur van een supermodellenbureau gevraagd om model te staan voor een 'army shoot', maar natuurlijk moeten ze daarvoor wel in topconditie zijn. Naast het leren staan en lopen als een echt model, worden de buikspiertjes getraind, ga je opdrukken, parachute-sprinten en balanceren.
 • Piraten-feest - Voordat je als piraat je leven op zee mag vervolgen, is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat je de piratentraining hebt gevolgd. Ben je sterk genoeg de zeilen te hijsen? Lukt het je om binnen een paar seconden/minuten van bakboord naar stuurboord te rennen of andersom? Kun je goed kanonnen afvuren? Het wordt tijdens het feestje allemaal getest...
 • Aqua - Feest - Een zomers buitenfeestje met heel veel waterpret, wie wil dat nou niet? Tijdens het Aqua-Feest mogen de kinderen elkaar natspuiten met waterpistolen, balanceren met een beker water op je hoofd, kracht-watercircuit uitoefenen en nog veel meer! Een zwemdiploma is niet vereist.
 • Bootcamp - Feest - Hier wordt het pas echt hard werken, een echt bootcamp-feestje. Heerlijk samen met vrienden en vriendinnen squatten, opdrukken, balspellen spelen, over obstakels heen springen, samenwerkingsopdrachten voltooien, sprinten en meer!

Praktisch

Elk feestje is zowel binnen of buiten te boeken en wordt volledig aangepast naar het niveau van de kinderen. De trainingen worden gegeven door HBO pedagogisch gediplomeerde trainers.

Verder bevat elk feestje:

 • gratis uitnodigingen en diploma's (digitaal)
 • filmpje
 • schmink (indien gewenst)
 • een op thema-gerelateerde 'geheim'- pasje

Tot 12 kinderen bedraagt het feestje € 176,-. Tot 18 kinderen bedraagt het feestje € 197,50. Bovendien krijg je een gratis online training 'Ik word geheim-agent' t.w.v. € 49,50 als je vermeldt dat je via Go-Kids boekt! Het boeken van het feestje kan online en gaat als volgt: via de website van Bootcamp 4 Kids ga je naar de pagina van jouw voorkeursfeestje. Op de pagina van het betreffende feestje kun je naar beneden scrollen en een formulier met meerdere stappen invullen. Zodra je het ene item hebt ingevuld en op de knop 'stap verder' hebt gedrukt, volgt het volgende item tot het feestje is betaald en dus geboekt! Enne... vergeet bij stap 4 'gegevens', de vraag 'hoe ben je bij Bootcamp4Kids terecht gekomen?' niet Go-Kids te vermelden voor het leuke extraatje! Veel plezier!