Bij Instagames in Ede kan je de leukste lasergame en virtual reality kinderfeestjes vieren. Tijdens een kinderfeestje gaan de kinderen lasergamen en ze hebben samen een gave VR experience. Natuurlijk kan er ook voor lekker eten en drinken worden gezorgd. De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 8 jaar en er zijn verschillende arrangementen mogelijk. 

Lasergame

In de lasergamearena tref je de bekendste gamefiguren aan van toen tot nu. Van Sonic tot Fortnite en dit alles in Glow in the Dark om van het Lasergamen een nog leukere ervaring te maken. Ook is de Arena interactief geworden en vind je de 'targets' terug in bekende gamekarakters die verspreid zijn in de Arena. Let wel op! De targets schieten terug!

Virtual Reality

VR for kids
Duik letterlijk in de Gamewereld met deze Experience, het leuke is dat je vriendjes en vriendinnetjes mee kan nemen. In een Virtuele wereld komen fantasie, creativiteit en behendigheid pas echt tot leven! Een leuke en leerzame manier om bezig te zijn met nieuwe technologie.

VR Multiplayer
De VR Multiplayer Experience is een leuke manier om met en tegen medespelers te spelen in Virtual Reality. Speel tot 8 personen in 1 van de 4 VR Multiplayer Experiences.

Instagames is ook leuk als gezinsuitje!