Maanderweg 12c, 6711ND Ede

Bij Instagames in Ede kan je de leukste lasergame en virtual reality kinderfeestjes vieren. Ook heb je hier escape rooms voor kinderen vanaf 10 jaar. Natuurlijk kan er ook voor lekker eten en drinken worden gezorgd. De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 8 jaar en er zijn verschillende arrangementen mogelijk. 

Lasergame

Bij InstaGames ga je lasergamen in de allermodernste uitrusting van Lasermaxx. Lasergamen doe je natuurlijk in een Arena en onze Lasergame Arena maakt het avontuur nog leuker met  een  'GLOW IN THE DARK'  game thema. Groep tegen groep of ieder voor zich, leuke targets voor 'power ups', lasergamen was nog nooit zo leuk als bij InstaGames in Ede.

Virtual Reality

VR for kids
Duik letterlijk in de Gamewereld met deze Experience, het leuke is dat je vriendjes en vriendinnetjes mee kan nemen. In een Virtuele wereld komen fantasie, creativiteit en behendigheid pas echt tot leven! Een leuke en leerzame manier om bezig te zijn met nieuwe technologie.

VR Multiplayer
De VR Multiplayer Experience is een leuke manier om met en tegen medespelers te spelen in Virtual Reality. Speel tot 8 personen in 1 van de 4 VR Multiplayer Experiences.

Escape rooms voor kinderen

Bij InstaGames zijn drie verschillende escape rooms te boeken. De escape rooms zijn voor 2 t/m 4 spelers. Twee escape rooms zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, één escape room voor kinderen vanaf 12 jaar.

GameZone

InstaGames heeft daarnaast ook een GameZone, een kleine Arcade afdeling met oa Airhockey , Arcadekasten en game stations waarvan onze gasten gratis gebruik mogen maken.

InstaGames is ook leuk als gezinsuitje!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor