Kinderfeestje bij Spelonk Natuurbeleven

Gruttoweide 36, 6708BJ Wageningen

Spelonk Natuurbeleven biedt leuke kinderfeestjes aan in het bos. Er zijn verschillende mogelijkheden. Een paar voorbeelden:

Kabouterspeurtocht

Dit feestje bestaat uit een speurtocht langs 10 kabouters die in het bos staan. Elke kabouter nodigt de kinderen uit voor een spelletjes of korte opdracht. De spelletjes zijn afgestemd op het seizoen, het gebruik van verschillende zintuigen en de leeftijd van de kinderen.

Wolvenfeestje

Dit feestje bestaat uit een speurtocht met spelopdrachten die geïnspireerd zijn op het leven van de wolf. Wolven zijn roedeldieren die moeten samenwerken om een prooi te kunnen vangen. De spelletjes worden dan ook als groep uitgevoerd.

Kunstfeestje

Met wat boomschors, blad en steentjes verandert een pad in een rivier met boten. Gekleurde bladeren, bessen, eikels en kastanjes zijn fantastisch materiaal om een mozaïek mee te maken. Tijdens dit feestje gaan we struinen op zoek naar materiaal en een mooie plek voor een kunstwerk in de natuur. Natuurlijk gaan we het kunstwerk ook maken en krijg  je een foto als herinnering.

Alle kinderfeestjes kan je vinden op de website van Spelonk Natuurbeleven