Kinderfeestje bij Ritmiek Dans en Muziek

Ritmiek Dans en Muziek heeft locaties in Arnhem, Dieren, Doorwerth, Oosterbeek, Renkum, Wageningen en Wolfheze. Naast het volgen van dans- en muzieklessen is het ook mogelijk om hier een kinderfeestje te vieren. 

Themafeestjes

Of je nu een prinsessenfeestje wil vieren, aan de slag wil als politieagent of het circus in wil, het kan allemaal! Ook is het mogelijk om een indianenfeest, piratenfeest of discofeest te geven. En er zijn nog meer feestjes mogelijk! 

Tijdens de feestjes is de locatie helemaal versierd in het thema van het feestje, kunnen de kinderen cake versieren, worden de cadeautjes uitgepakt, wordt er natuurlijk veel lekkers gegeten en kunnen de kinderen zich verkleden. 

Natuurlijk worden er ook leuke spelletjes en activiteiten gedaan die helemaal binnen het thema passen. Je kan het feestje uitbreiden met een bijzondere speurtocht. 

Locatie

Het is mogelijk om dit feestje bij Ritmiek Muziek en Dans te vieren maar het kan ook bij je thuis of op een locatie naar keuze. Wil je liever zelf een themafeestje organiseren? Het is mogelijk om een themapakket te huren. 

Alle kinderfeestjes worden van tevoren doorgesproken om zo goed mogelijk aan de wens van de jarige en ouder/begeleider te voldoen.

Eigen feestje samenstellen

Wil je een kinderfeestje vieren in een bepaald thema maar staat deze niet tussen het aanbod? Neem dan contact op met Ritmiek Dans en Muziek en samen gaan jullie kijken naar de mogelijkheden.