Kinderfeestje bij Cultura in Ede

Molenstraat 45, 6711 AW Ede

Bij Cultura in Ede worden verschillende kinderfeestjes aangeboden.

Crea-bea feestje

Iedereen is een echte kunstenaar tijdens jouw kinderfeestje. Het crea-bea feestje wordt gehouden in een gezellig en feestelijk versierde ruimte met slingers en ballonnen. Je kan kiezen uit verschillende activiteiten zoals een eigen feestbeest maken van beschilderd karton in 3D, verven met echte aquarelverf op aquarelpapier en dan een kunstwerkje schilderen aan de hand van een opdracht of met verf, stiften, spuitbussen, glitter, nepjuwelen en collagetechniek een uitgeknipt silhouet maken van zwaar papier en vervolgens een levensgroot modeontwerp maken.

Dansfeest

Tijdens jouw feestje bij Kunstencentrum Cultura krijg je een gave dansworkshop van juffrouw Tine. Je leert de nieuwste moves op vette beats in een echter danszaal! Samen met jouw vrienden en vriendinnen werken jullie in twee uur naar een coole dans toe. Tussendoor doen we leuke spelletjes en krijgen jullie tips mee om op de dansvloer een ster te worden.

Theaterfeest

Wil jij tijdens jouw kinderfeestje Elza van Frozen of Assepoester naspelen? Of wil jij spelen alsof jij een piraat of politieman bent? Dan kan dat! Bij Kunstencentrum Cultura kun jij jouw eigen kindertheaterfeestje geven! Jullie krijgen verkleedkleren aan en worden geschminkt. Samen met juffrouw Roos of juffrouw Kirsten gaan jullie spelletjes doen en je rol spelen in je eigen voorstelling.

Bij alle feestjes komen de ouders aan het eind kijken naar jullie kunstwerken of wonen het dans- of theateroptreden bij. Kijk op de website wanneer de feestjes worden aangeboden.