Vader van 3 kinderen

Go-Kids regio Nijmegen is in het voorjaar van 2017 van start gegaan. Regiomanager is Patrick Kerkhoff, vader van 3 kinderen (1 zoon en 2 dochters) en woonachtig in Gennep. Het stadje ligt in Limburg, maar Patrick voelt zich niet aangetrokken tot 1 specifieke provincie, Gennep ligt namelijk direct aan de Maas en aan de overkant van de rivier begint provincie Brabant. En Nijmegen is de grootste stad in de regio - op zo'n 20 kilometer afstand - en dat is uiteraard Gelderland. En o ja, verlaat je Gennep aan de oostkant, dan rijdt je zo Duitsland in.

Patrick heeft ruime ervaring op marketinggebied. 10 jaar lang was hij freelance journalist, tekstschrijver en fotograaf, maar ook heeft hij gewerkt als marketeer bij een grote internationale handelsonderneming. Waar Patrick in eerste instantie vooral actief was voor de gedrukte 'tradtionele' media, zoals kranten en magazines, heeft hij zich in de loop van de jaren steeds meer gericht op online marketing, met als specialisme inboud & content marketing. Een specialisme dat hij ook graag inzet voor klanten en partners van Go-Kids regio Nijmegen. 

Meer weten over Patrick? Check dan hier zijn LinkedIn-profiel

Kindvriendelijke uitstapjes

Op zoek naar een kindvriendelijk uitstapje, dagje weg, evenement of activiteit? Wil je ergens met je gezin gaan eten of drinken in een restaurant of andere horeca die geschikt is voor kinderen? Zin om te winkelen en wil je weten waar je leuke dingen voor je kids kunt shoppen? Of zoek je een leuke plek om de verjaardag of het kinderfeestje van je zoon of dochter te vieren? Go-Kids regio Nijmegen helpt je de leukste adressen te vinden! Go Kids regio Nijmegen is o.a. actief in de plaatsen Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Elst, Bemmel, Groesbeek, Malden, Grave, Boxmeer, Cuijk, Mook, Gennep en Bergen.

Activiteitenagenda Nijmegen en omgeving

Je vindt alle kindvriendelijke activiteiten en evenementen in de agenda van Nijmegen en omgeving. Of neem een kijkje in ons complete overzicht van kindvriendelijke bedrijven en organisaties in regio Nijmegen. Op onze website is tevens een speciaal gedeelte voor kinderfeestjes in regio Nijmegen. Ook voor opvoedvragen en opgroeiadressen in omgeving Nijmegen kun je bij Go-Kids terecht!

Contact met Go-Kids regio Nijmegen

Go-Kids regio Nijmegen is niet alleen een website, je kunt ons ook volgen op social media, waaronder Facebook Go-Kids regio Nijmegen en Instagram Go-Kids regio Nijmegen. Daarnaast verschijnt er regelmatig een digitale nieuwsbrief met tips, wil je die niet missen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen. We vinden het ook leuk als je de blogs van Go-Kids regio Nijmegen leest.

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan! Je kunt ons ook een mailtje sturen op nijmegen@go-kids.nl, bijvoorbeeld als je een tip voor ons hebt, je zelf eigenaar bent van een kindvriendelijk bedrijf of wellicht organiseer je een evenement voor kinderen. We horen het graag van je!