Kindvriendelijk familierestaurant in Ede

Bij Ons in Ede is een echt familierestaurant. Midden in de natuur ligt dit leuke kindvriendelijke restaurant op recreatiepark 't Gelloo. Het restaurant is natuurlijk ook te bezoeken als je hier niet verblijft. Je kan hier terecht voor een lekkere lunch, een borrel of een diner in de avond. Natuurlijk staat er ook van alles voor kinderen op de menukaart! 

Naast het restaurant heb je hier ook een cafetaria. Dus wil je thuis eten maar heb je geen zin om te koken dan kan je hier afhalen. Voor de kinderen zijn er kindermenu's met een leuk cadeautje. 

Indoor speeltuin

Meteen naast het restaurant, gescheiden met een deur, ligt een leuke indoor speeltuin. Heel leuk voor de kinderen en volwassenen kunnen in alle rust eten terwijl de kinderen zich goed vermaken in de speeltuin. Bij mooi weer kan je buiten zitten op het terras. Buiten is ook een speeltoestel aanwezig.

Wandelen

Er zijn verschillende wandelroutes over de Veluwe die beginnen bij Bij Ons. Na een mooie wandeling kan je genieten van een lekker drankje of hapje op het terras of in het restaurant terwijl de kinderen zich goed vermaken in de speeltuin. 

Dit restaurant is buiten de schoolvakanties geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. In de schoolvakanties is het restaurant elke dag geopend. Check de website voor de actuele openingstijden.