Lingedijk 129A, 4014ME Wadenoijen

Kersen plukken in de Betuwe

Midden in de Betuwe vind je Streeckerij De Betuwe. Dit is een leuke plek voor een uitje voor het hele gezin. Er is hier van alles te doen! Zo kan je hier in de boomgaard zelf kersen plukken. En de lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die je zelf plukt! Bij de kersenwinkel leggen ze je precies uit hoe het werkt en na afloop kan je lekker smullen van de zelfgeplukte Betuwse kersen. 

Naast het kersenplukken is hier voor kinderen nog veel meer te doen. Zo staat er altijd een springkussen voor de kinderen, kan je een leuk QR code spel doen in de boomgaard en kan je knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. 

Kidsday 

Een paar keer in het seizoen is er een Kidsday bij Streeckerij De Betuwe. Tijdens deze dagen is het groot feest! Theatershow Cherrycat en de magische fruitkist met Cherrycat en fruitmeisje Lieke is te zien. Gezellig samen, dansen, springen en zingen. Je kan ook met ze op de foto. Verder kan je met de Cherrycat express een ritje maken door de boomgaard. En natuurlijk kan je ook springen op het springkussen, het  QR spel doen en is de kinderboerderij open. Check de agenda wanneer er weer een Kidsday is.

Kinderen die helemaal fan zijn geworden van Cherrycat kunnen zelfs lid worden van de Cherrycat Kidsclub en ontvangen veel leuke voordelen.  

Kersenwinkel

In de kersenwinkel is heel veel lekkers te krijgen. Natuurlijk kersen maar ook aardbeien in chocola, lekkere ijsjes, een drankje met een kersen- of appelflap en er zijn heerlijke fruitpakketten verkrijgbaar. Je kan dit lekker opeten op het terras. 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In