Bewegen is belangrijk voor kinderen - daarom wil Ubuntu Sport kids zoveel mogelijk stimuleren om lekker in beweging te zijn. Dat doen ze bijvoorbeeld door het organiseren van heerlijke sportkampen in de schoolvakanties.

Voetbalkampen van Ubuntu

Tijdens de voetbalkampen gaan de kids aan de slag met toptrainers. Niet alleen met voetbal, ook maken ze kennis met andere sporten die goed zijn voor hun voetbalskills. Bovendien wordt er aandacht besteed aan beter samenspelen en natuurlijk aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Coronaproof zomerkamp

Om ervoor te zorgen dat de kampen corona-veilig verlopen zijn er protocollen die in lijn zijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF. 

Team Oranje - eigen oranje voetbaltenue!

De sportzomer van 2021 is een stuk leuker dan die van 2020... Wel jammer dat Oranje tijdens het EK is gesneuveld in de achtste finales. Tijdens de kampen van Ubuntu zijn de kinderen Team Oranje! Ze krijgen hun eigen oranje Nike tenue en leren verdedigen als Virgil, passen als Frenkie of schieten als Memphis!

Ubuntu kampen in Arnhem - zomervakantie 2021

Ubuntu is op verschillende plekken in Nederland actief, waaronder in Arnhem. Tijdens deze Ubuntu Voetbalkampen gaan ze 3 of 5 dagen lang heerlijk ballen met andere kinderen.

Ubuntu Voetbalkamp in Arnhem

Er zijn twee voetbalkampen in Arnhem deze zomervakantie:

  • 5 dagen: 26 t/m 30 juli - voor kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • 3 dagen: 26 t/m 28 juli - voor kinderen van 4 t/m 9 jaar

De kampen worden gehouden op Sportpark de Bakenberg in Arnhem, elke dag van 9.00 tot 17.00 uur. Alleen de laatste dag van het 5-dagen kamp eindigt om 16.00 uur.

5 dagen kamp

Voor 5 dagen kamp betaal je €225,- 

Inschrijven 5 dagen

3 dagen kamp

Het kamp van 3 dagen kost € 155,- 

Inschrijven 3 dagen

De prijzen zijn dus inclusief een eigen oranje Ubuntu voetbaltenue van Nike!