Sinterklaas in de Gelderse Vallei

Sinterklaas komt in 2023 weer op veel plaatsen aan, zo ook in de Gelderse Vallei. Op deze pagina verzamelen we de sinterklaasintochten en leuke activiteiten in en rondom Ede, Wageningen en Barneveld. Houd de pagina dus in de gaten! Heb je zelf een leuke tip? Mail deze dan naar arnhem@go-kids.nl. 

Sinterklaasintocht Wageningen

Sinterklaas komt op 18 november 2023 aan in de Wageningse Haven. Vanaf de haven gaat Sint naar het stadhuis waar hij welkom wordt geheten door de burgemeester en de kinderburgemeester. Meer informatie over deze intocht vind je op deze website

Sinterklaasintocht in Ede

Op 18 november 2023 zal Sinterklaas aankomen met de blauwe trein in Ede- centrum om 12.00 uur. Daar wordt hij ontvangen door de Burgemeester, de Kinderburgemeester en natuurlijk alle kindjes uit Ede. Meer informatie over deze intocht vind je op deze website

Sinterklaasintocht in Bennekom

Zaterdag 18 november komt Sinterklaas aan in Bennekom. Meer informatie over deze intocht vind je op deze website. Ook op 2 december bezoekt Sinterklaas Bennekom. 

Sinterklaasintocht in Barneveld

Op 18 november 2023 is de Sinterklaasintocht in Barneveld. Op deze pagina vind je alle informatie over deze intocht. 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief!

SpeelgoedSpeelgoed