Kindvriendelijke uitjes in Tiel

Ontdek het kindvriendelijke Tiel, waar avontuur en plezier voor gezinnen overal te vinden is! Duik in deze bruisende stad aan de Waal, waar elke straat een nieuw avontuur in petto heeft. Bereid je voor op een dag vol spannende ontdekkingen met het hele gezin met onze handige tips voor een heerlijk dagje uit in Tiel met je gezin.

 

Flipje & Streekmuseum: Historisch Vertier

Begin je dag met een duik in de geschiedenis bij het Flipje & Streekmuseum. Laat de kinderen kennismaken met het verleden van Tiel en geniet van interactieve tentoonstellingen onder meer over een van de bekendste inwoners Flipje. Vergeet niet een lekkere lunch mee te nemen voor een picknick in de museumtuin. Daarnaast kunnen kids ook de creativiteit kwijt in het kinderatelier.  Lees hier verder.

Bowlingcentrum Tiel

Zin gekregen in een beetje beweging en competitie? Plan dan een uitje in bij Bowlingcentrum Tiel, de ultieme bestemming voor bowlliefhebbers. Laat de kinderen de kegels omver werpen terwijl de ouders lekker ontspannen in de gezellige zithoeken. Vergeet niet een heerlijke snack mee te nemen voor een energieboost tussen de worpen door. Lees hier verder.

Bron afbeelding: Dennis van Marm

Dierenplezier in Tiel

Ontdek het betoverende dierenrijk bij Stichting Dierenpark Tiel, waar avontuur en verwondering samenkomen! Verken dit gezellige park met vrienden en familie en laat de kinderen zich verbazen over alle dieren. Van speelse aapjes tot kleurrijke vogels, elke hoek brengt een nieuw dierenavontuur. Sluit  je bezoek af met een ontspannen wandeling door het park en geniet van het natuurlijke schoon.. En de toegang is gratis. Lees hier verder.

Kunstroute Tiel: Openlucht Creativiteit

Verken de Kunstroute Tiel en ontdek openluchtcreaties verspreid door de stad. Laat de kinderen zich verwonderen over kunstwerken in de buitenlucht en maak samen een kunstzinnige wandeling. Lees hier verder.

Theater Agnietenhof: Theatraal Vermaak

Laat je betoveren door voorstellingen en optredens in Theater Agnietenhof. Geniet van kindvriendelijke performances die de verbeelding van je kinderen prikkelen. Lees hier verder.

 

Extra tips voor extra plezier:

Mis geen enkel detail met deze extra tips:

Kinderfilms in Agnietenhof Filmhuis:

Maak het dagje uit compleet met een gezellige kinderfilm in het Agnietenhof Filmhuis. Een leuke manier om even te ontspannen en te genieten van een filmisch avontuur. Lees hier verder.

IJssalon Daisy's Ice: Verfrissend IJsplezier

Trakteer het gezin op verfrissend lekker ijs bij IJssalon Daisy's Ice. Laat de kinderen hun favoriete smaken kiezen en geniet samen van een heerlijke traktatie. Lees hier verder.

Bron afbeelding: Leopold

Kindvriendelijk Tiel

Met onze handige tips ontdek je alle verborgen schatten van Tiel. Er valt zoveel te ontdekken in deze stad aan de Waal. Maak van je gezinsuitje een dag vol avontuur en onvergetelijke momenten. Veel plezier!