Kindvriendelijke Uitjes in Doetinchem.

Welkom in Doetinchem, waar avonturen wachten op kleine ontdekkingsreizigers! Of je nu op zoek bent naar educatieve ervaringen, actieve avonturen of gewoon wat gezinsplezier, deze lijst van kindvriendelijke uitjes in Doetinchem zal je zeker inspireren.

Monkey Town

Bereid je voor op een dag vol avontuur bij Monkey Town in Doetinchem! Laat de kleintjes zich uitleven op kleurrijke speeltoestellen, sjees van de glijbanen en ervaar de spanning van trampolinespringen. Voor extra plezier kun je een speurtocht organiseren binnen Monkey Town, waar kleine ontdekkingsreizigers op zoek gaan naar verborgen schatten. Als beloning kunnen ze genieten van een welverdiende traktatie. Lees hier verder.

Bron afbeelding: Monkey town Leerdam

Skyzone Trampolinepark

Laat de energie stromen bij Skyzone Trampolinepark! Organiseer een trampoline-wedstrijdje en ontdek wie de meest geweldige sprongen kan maken. Misschien kunnen de kids zelfs wat trucs leren van ervaren springers. Een dag vol plezier en beweging staat op het programma! Lees hier verder.

Midgetgolfbaan de Wrange

Geniet van een ontspannen dagje midgetgolfen bij De Wrange in Doetinchem. Speel een paar rondes op de sfeervolle baan en sluit af met een smakelijk ijsje bij de brasserie. Het is de perfecte mix van plezier en verfrissing op een zonnige dag. Lees hier verder.

Doetinchemse Stadsboerderij

Betreed de wereld binnen van de boerderijdieren bij de Doetinchemse Stadsboerderij. Laat de kinderen de dieren aaien, voeren en ontdekken hoe het leven op de boerderij eruitziet. Het is niet alleen leuk maar ook educatief! Lees hier verder.

Bron afbeelding: hil de Wit

Bioscoop Vue Doetinchem

Wat te doen: Maak je klaar voor een filmavond vol spanning en emotie bij Vue Doetinchem. Kies een familiefilm uit, haal wat popcorn en snacks, en geniet van een filmervaring op het grote scherm. Misschien wordt het wel een familietraditie! Lees hier verder.

Het Land van Jan Klaassen

Net even buiten de stad, maar zeker in de buurt van Doetinchem vind je het Land van Jan Klaassen. Met een grote buitenpretpark, een interactieve poppentheater, binnenspeeltuin beleef je hier een dag vol plezier! Hier wil ik heen! 

Trein land van jan klaassen

Bron foto: eigen materiaal

Zwembad Rozengaarde

Laat de waterpret beginnen in Zwembad Rozengaarde. Ontdek de waterglijbanen, speel watervolleybal en geniet van de zon aan het zwembad. Vergeet niet om wat lekkers mee te nemen voor de nodige verfrissing tussendoor. Lees hier verder.

Bron afbeelding: Zwembad Rozengaarde

Petting Kokiezier

Breng een bezoek aan Petting Kokiezier en laat de kinderen kennismaken met allerlei knuffelbare dieren. Laat ze actief deelnemen door de dieren te voeren en betrek ze bij de dagelijkse boerderijactiviteiten. Een interactief en liefdevol avontuur voor jonge dierenliefhebbers! Toegang tot het boerderij is gratis. Lees hier verder.

Extra Tips voor Extra Plezier

Mis geen enkel detail met deze extra tips:

Partycentrum Bowlen

Plan een gezellige en competitieve bowlingsessie bij Partycentrum Bowlen. Organiseer een familietoernooi en ontdek wie de koning of koningin van de bowlingbaan wordt. Met lachende gezichten en een gezonde dosis competitie wordt het gegarandeerd een geweldige dag. Lees hier verder.

Partycentrum Lasergamen

Betreed de wereld van actie en strategie bij Partycentrum Lasergamen. Verdeel het gezin in teams, pak je lasergun en ga de uitdaging aan. Een perfecte activiteit voor avontuurlijke gezinnen! Lees hier verder.

Partycentrum Escaperoom

Stap in de wereld van mysterie en puzzels met de Escaperoom bij Partycentrum. Werk samen als een team, ontrafel de raadsels en probeer te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Een spannend en uitdagend avontuur voor families die van een goede puzzel houden! Lees hier verder.

Bron afbeelding: Nadim Abdalla

Kabouterroute & Meester Mokka

Maak een betoverende wandeling met de Kabouterroute door Doetinchem. Ontdek de verborgen verhalen van de stad en laat de kinderen zich vermaken met het verdienen van een kabouterdiploma. Vergeet niet om wat lekkers mee te nemen voor onderweg!

Sluit de dag af bij Meester Mokka, gelegen op hetzelfde adres, waar heerlijke traktaties wachten. Geniet van een welverdiend kopje koffie terwijl de kinderen zich tegoed doen aan smakelijke zoetigheden. Een perfecte afsluiting van een dag vol avontuur! Lees hier verder.

Belevingspark en natuurspeeltuin Doetebol

Ontdek de magie van de natuur bij Belevingspark en Natuurspeeltuin Doetebol! Gelegen aan de Europaweg in Doetinchem, biedt Doetebol een betoverende omgeving waar kinderen en volwassenen samen de natuur kunnen beleven. Laat de kleintjes zich uitleven op de natuurlijke speeltoestellen, ontdek samen de geheimen van de belevingstuin en geniet van de groene oase omringd door bomen en bloemen.

Vergeet niet om een kleedje en wat lekkers mee te nemen voor een gezellige picknick te midden van de natuurlijke pracht. Doetebol, waar de magie van de natuur tot leven komt en avontuur wacht op elke hoek!  Lees hier verder.

Sluit je dag in Doetinchem af met onvergetelijke herinneringen en een hart vol avontuur! Of je nu de betoverende Kabouterroute hebt verkend, hebt genoten van de traktaties bij Meester Mokka, of de natuurlijke pracht hebt ontdekt in Belevingspark en Natuurspeeltuin Doetebol, deze stad heeft voor elk wat wils. Dompel jezelf onder in de charme van Doetinchem en geniet van de veelzijdigheid die deze stad te bieden heeft. Tot de volgende keer in dit bruisende stukje Achterhoek!