Go-Kids wordt nóg leuker!

De regio Achterhoek is mooi en er is genoeg te doen. Echter is het een grote regio die veel binding heeft met enkele andere bestaande Go-Kids regio's.

We hebben goed naar onze volgers en klanten geluisterd, een goede kop koffie met elkaar gedronken en besloten om onze regio’s nog meer naar jullie wensen in te delen! Je kunt nu nog makkelijker alle leuke activiteiten en te gekke locaties in Twente & Achterhoek, regio Arnhem Betuwe Vallei en Stedendriehoek vinden!

Op de afbeelding hieronder zie je hoe de regio Achterhoek opgeknipt en opnieuw ingedeeld gaat worden. 

Go-Kids Achterhoek

Go-Kids Stedendriehoek

Wil jij niks missen van deze regio over wat er te doen is in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en vanaf nu ook Vorden, Lochem, Ruurlo, Laren en Hengelo (GLD)? volg ze dan op Instagram en Facebook, check de website geregeld en schrijf je natuurlijk in voor de nieuwsbrief.

Go-Kids Arnhem Betuwe vallei

Wil jij alle tips en uitjes in de regio Arnhem, de Betuwe, de Gelderse Vallei en vanaf nu ook Doetinchem, Varsseveld, Zelhem en Terborg en omgeving niet missen? Like dan Go-Kids regio Arnhem Betuwe vallei op FacebookInstagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Go-Kids Twente & Achterhoek

Wij bij Go-Kids weten natuurlijk alles over Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Almelo, Borne en alle omliggende dorpen. Van gemeente Hof van Twente, Rijssen-Holten, Haaksbergen, Twenterand tot aan gemeente Dinkelland. Maar vanaf nu breiden we dit uit met regio Winterswijk, Aalten, Borculo, Groenlo en Eibergen. Wil jij altijd op de hoogte van alle leuke gezinsuitjes en te gekke activiteiten blijven? Volg Go-Kids regio Twente & Achterhoek dan op Instagram en Facebook, bekijk de website en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Heb jij nog leuke tips voor jouw regio? Laat het ons weten!