Binnenkort jarig?

Tips voor de leukste kinderfeestjes!

De meeste kinderen kijken er het hele jaar naar uit. Het vieren van je eigen kinderfeestje! Het is natuurlijk ook fantastisch om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor jouw feestje. De mogelijkheden voor een leuk kinderfeestjes zijn enorm. Deze kinderfeestjes special geeft je een aantal leuke tips als je op zoek bent naar een origineel, spannend, leuk of creatief kinderfeestje! 

 

 

Escape room De Binnenpoort

Bij De Binnenpoort in Culemborg kan je een heel gave escape room spelen! Je hebt een schuld opgebouwd. Kuylenburg is de enige plek waar jij vrij bent en je moet ervoor zorgen dat je Kuylenburg binnenkomt voordat de schuldeisers je te pakken hebben. Verkrijg de muntstukken om de poort te laten openen maar schiet op want de schuldeisers zijn al dichtbij!
Dat is spannend!
 

Kinderfeestje bij GeoFort

Bij GeoFort draait alles om de aarde. Een feestje is hier één groot avontuur. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligente doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel in de Vleermuisspeurtuin! En speciaal voor Minecraft fans kan je hier een echt Minecraft feestje vieren!

Dat is interessant!
 

Bij de Pannekoekenbakker

Bij de Pannekoekenbakker in Buren kan je verschillende feestjes geven zoals een kindersmulfeest, een verkleedfeest en een spannend GPS avontuur. Bij elke feestje krijgen de kinderen natuurlijk heerlijke pannenkoeken en SMUL-munten waar ze een leuk cadeautje mee kunnen uitzoeken. Ook kan er lekker worden gespeeld in de binnenspeeltuin!
Daar wil ik meer over weten
 

Huur een feestkist!

Bij Cool Kinderfeestje in Wageningen kan je leuke feestkisten huren! Zo kan je alles huren om te lasergamen, voor je eigen cupcake party of voor een echte bioscoop thuis! Wil je liever begeleid lasergamen buiten in de natuur? Dan kan ook bij ZapTeam Outdoor in Wolfheze. 
Dat wil ik ook!
 

Weeshuismuseum

In Culemborg staat het eerste nieuwgebouwde weeshuis van Nederland. Dit weeshuis is nu een museum. Tijdens een kinderfeestje kom je alles te weten over het leven van de kinderen in het weeshuis. Speur door het museum, verkleed je en speel spelletjes van vroeger.
Neem een kijkje!
 

Frutseltante in Ede

Op zoek naar een creatief kinderfeestje? Bij de Frutseltante is het aanbod groot! Je kan lekker aan de slag met foam of silk clay, werken met 3D verf of wat dacht je van een handletter-workshop? De kinderen kunnen ook worden geschminkt of krijgen een mooie glittertattoo.
Meer weten?
 

Kijk & Luister-museum

Een leuk museum voor een kinderfeestje! De demonstraties in de muziekzaal met speeldozen en muziek makende figuren vallen vast in de smaak. Kinderen kunnen een leuke speurtocht doen en er zijn activiteiten bij te boeken.
Terug in de tijd

EHBO feestje

Tijdens dit kinderfeestje in Arnhem leren de kinderen over EHBO en het menselijk lichaam. Je leert onder andere hoe je een slachtoffer kan helpen,wat je moet doen bij een bloedneus, hoe je een pleister moet plakken en wat te doen bij een buil op je hoofd! Dat is interessant! 
Dat is leuk!
 

Cultura

Bij Cultura in Ede kan je een leuk kinderfeestje geven! Zo kan je een echte dansworkshop volgen, een theaterfeestje houden of lekker creatief aan de slag gaan. Aan het eind komen de ouders kijken naar de kunstwerken of wonen het dans- of theateroptreden bij!
Meer informatie
 

De Houtzagerij

Bij de Houtzagerij kan je een leuk feestje geven in de indoor speeltuin! Wil je liever naar buiten? Dat kan ook tijdens de Speuren naar Sporen Speurtocht met een echt kompas. Ook is er een leuke speeltuin buiten! En natuurlijk ga je ook wat lekkers eten in het restaurant. 
Kom spelen!
 

Duikfeestje

Bij zwembad Doelum in Renkum kan je een echt duikfeestje geven. Dat is gaaf! Wil je iets anders? Er zijn meer mogelijkheden zoals lekker spelen met al het speelmateriaal dat in het water ligt. Er kan ook wat lekkers worden gegeten en voor de jarige is er een cadeautje. 
Kom zwemmen

Naar buiten!

Buiten gewoon FEEST! in Ede organiseert avontuurlijke, creatieve en originele kinderfeestjes waarbij de nadruk op buiten ligt. Ben je op zoek naar een echt boswachtersfeest, een speurneuzenfeest of een kabouterfeest? Het kan allemaal! Je kan ook zelf een feestje samenstellen.
Doe mee!
 

Lasergame en VR

Bij Instagames in Ede kan je de leukste lasergame en virtual reality kinderfeestjes vieren. Tijdens een kinderfeestje gaan de kinderen lasergamen en ze hebben samen een gave VR experience. Natuurlijk kan er ook voor lekker eten en drinken worden gezorgd. Er is van alles mogelijk!
Daar wil ik heen!
 

Fruitpark Ochten

Op het Fruitpark ligt een midgetgolfbaan. Ideaal voor een kinderfeestje! Je kan hier een kinderfeestarrangement boeken waar naast het midgetgolfen ook veel lekkers bij zit. Net als een cadeautje voor de jarige. Ook leuk zijn de speeltuin, de kinderboerderij en het blotenvoetenpad!
Dat is leuk!
 

Er is nog meer!

Wist je dat er op de website nog veel meer leuke kinderfeestjes zijn te vinden? Zo zijn er feestjes die je thuis kan vieren, op de boerderij, in een kasteel of misschien wil je wel een feestje met echte uilen of met z'n allen naar de dierentuin. En er komen regelmatig nieuwe feestjes bij!
Meer feestjes!
 

Bowlen in Rhenen

Bij 't Gastland in Rhenen kan je gaan bowlen tijdens het kinderfeestje bij de Glow Disco Bowling. Het is mogelijk om dit feestje te combineren met zwemmen. Iedereen krijgt natuurlijk wat lekkers te eten en Zed de haai komt langs voor een verrassingsbezoek! 
Dat lijkt me leuk!
 

Feestje in het Marechausseemuseum 

Tijdens een kinderfeestje bij het Marechausseemuseum in Buren maken kinderen spelenderwijs kennis met de taken van de Marechaussee: bewaken & beveiligen, grenspolitie en militaire & internationale taken. Er zijn verschillende feestjes mogelijk. 
Ik wil meer weten over deze feestjes!
 
 

Kinderfeestje bij Berbar

Bij Berbar in Bennekom is de keuze heel groot. Zo kan je slijm maken of wat dacht je van een eenhoornfeest? Wil je aan de slag in de keuken dan is een echt pizza- of pannenkoekenfeest ook leuk. Je kan ook gaan timmeren, mooie kunst maken of aan de slag als detective! Wij zijn er geweest en hebben een blog geschreven!
Dat is leuk!
 

Zeemeerminfeestje

Tijdens een zeemeerminfeestje bij zwembad Jottem in Huissen leer je zwemmen als een echte zeemeermin. de kinderen kunnen gebruik maken van de monovinnen van het zwembad en krijgen instructie. Er is drinken, wat lekkers en een kleine verrassing voor iedereen. 
Daar wil ik meer over weten!