Het Pegasus Wandelfestival is een bijzondere culturele beleveniswandeling met verschillende routes op en rondom de Hartenberg. Door de Edese bossen en heiden zijn vier prachtige wandelroutes uitgezet.  Voor kinderen zijn de route van 4 en 8 kilometer leuk om te lopen. 

Op het terrein van de Hartenberg is er rondom het Openluchttheater en het Theehuis van alles te beleven. Een afwisselend podiumprogramma met theater, urban art, strips, poëzie en muziek daagt je uit om na te denken over thema's zoals moed, verzet, vrede en vrijheid. Aan het eind van het Wandelfestival komt iedereen samen op het Vrijheidsplein. Daar vind je horeca, muziek en cultuur in en rondom het Openluchttheater. 

4 km route

Deze route start tussen 10.00 - 14.00 uur vanaf de Hartenberg in Wekerom en is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De route is rolstoeltoegankelijk. 

8 km route

Deze route start tussen 10.00 - 13.00 uur bij het Mussennest in Otterlo en is zowel cultureel als educatief en daardoor geschikt voor gezinnen met iets oudere kinderen. 

Meer informatie

Foto: Gemeente Ede