Kinderpretpark Julianatoren is weer open en start met een geweldig leuk evenement met toffe nieuwe shows: ‘Het Grote Lentefestijn’. En LenteTV, de youtube hit van dit voorjaar. 

Het grote Lentefestijn

Het kinderpretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Jullie kunnen genieten van de levendige kleuren, vreugde en mooie bloemen. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia hebben hun beste voorjaars kostuum aangetrokken en staan te popelen van ongeduld om je weer te verwelkomen. 

LenteTV


Geniet thuis alvast van de nieuwe YouTube-serie ‘LenteTV’. Cas de Ranger gaat op onderzoek uit hoe het staat met de lente in het park. Hij komt tot de ontdekking dat er geen bloem te vinden is in het park. Dat is toch geen lente! Komt dat wel goed? Wat voor een voorbereidingen treft Mevrouw Suikerspin en is de paashaas al langs geweest?
Check alle afleveringen! ➤

Julianatoren lenteshows

Dit jaar zijn er weer heel veel toffe nieuwe shows. En na de shows mag je natuurlijk weer met ze op de foto.

  • Bij de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’, geschikt voor families met jonge kinderen, vliegen de lentevlinders in het rond.
  • Bij de parkshow ‘Jul’s Bijenfestijn’ mag je meezingen en dansen met de bijen. De show is een echt avontuur waarbij je ook nog eens heel veel leert over het belang van bijen in onze natuur.
  • Met Julia’s Bloemenfeest voel je echt de Lentevibes. Julia neemt je mee op een vrolijke reis waarbij je mag meezingen en dansen met Julia’s Bloemenlied.

Tickets & meer info! ➤