Altenieuw tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs

Op zaterdag 14 september organiseert ‘Altenieuw’ alweer haar negende beurs in recreatiezaal Craneveer, aan de Viottastraat in Arnhem Noord. De beurs wordt gehouden van 10.30 uur tot 12.00 uur. Dit keer uiteraard met kleding voor het najaar en de winter, maar ook weer leuke gezelschapsspellen en puzzels voor de winteravonden. Het maximum aantal inbrengers is bereikt, er is dus weer volop keuze.

Een tweedehands beurs waar voor kinderen en tieners kleding te koop is die nog prima een ronde mee kan. Broeken, rokjes, truien, schoenen, regen- en sportkleding, jassen, alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, voor bescheiden prijzen. Naast de ruimte met kleding is er een aparte ruimte met tweedehands speelgoed, boeken, verkleedkleren, spelletjes, etc.

Alle ingeleverde spullen die niet retour gaan, worden gedoneerd aan de Arnhemse kledingbank, Stichting Speelstoet en de schoolbibliotheek.

Entree is gratis, uitsluitend contante betaling mogelijk. Voor de kleintjes die meekomen is er ook dit keer weer een grabbelton. En wat is er leuker dan de kinderen een paar euro geven en ze zelf te laten winkelen?