200+ leukste uitjes met kinderen in Nederland

Wat kun je in Nederland ontzettend veel leuke dingen doen met kinderen! Bij Go-Kids verzamelen we met veel plezier de tofste uitjes en activiteiten voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 12.

Dat doen we in regio's, zodat je altijd gemakkelijk uitstapjes en evenementen bij jou in de buurt kunt vinden. In de buurt van waar je woont, of bijvoorbeeld waar je op vakantie bent. Superhandig toch?

Overzicht van de leukste uitjes met kids per provincie

Nu hebben alle regiomanagers van Go-Kids in Nederland de koppen bij elkaar gestoken om voor jou een overzicht te maken van de leukste uitjes met kinderen in heel Nederland. Niet door elkaar gegooid natuurlijk, dat is niet handig.

Selectie van de leukste activiteiten met kinderen in de buurt

Je vindt onze selectie van de leukste activiteiten met kinderen door eerst de provincie te kiezen waar je bent of waar je naartoe wilt. Er zijn provincies met meerdere Go-Kids regio's (dan ga je via de provincie naar de regioselectie), andere regio's beslaan een hele provincie.

Zo vind je de leukste activiteiten met kinderen per provincie. Ga lekker snuffelen tussen onze tips en laat je verrassen!

Nog veel meer uitjes en activiteiten op de regiosites

Bij de leukste uitjes per provincie en regio vind je de selectie die de regiomanager voor je heeft gemaakt. Wil je nog meer inspiratie? Dan check je het complete overzicht van uitjes op de regiosite! 

Go-Kids regio's juli 2020

Overzicht van alle regio's

Uitjes zoeken op activiteit

Op elke regiosite kun je de uitjes heel handig filteren om te vinden wat je zoekt:

Uitjes filteren op categorie

Uitjes zoeken op kosten, mooi weer, slecht weer en leeftijd van je kids

Naast het zoeken op categorie kun je ook filteren op de eigenschappen van het uitje. Zo kun je rekening houden met bijvoorbeeld de leeftijd van je kinderen, de kosten van het uitje en het weer:

Uitjes filteren op eigenschappen

Uitjes zoeken op plaats

Tot slot kun je ook nog specifieker zoeken op locatie.  Je kiest de plaats (klik op 'Rondom plaats' en je krijgt een aantal plaatsen in de regio om uit te kiezen) die je als centrum wilt nemen en de afstand die je vanaf die plaats maximaal wilt afleggen. Die afstand staat standaard ingesteld op een straal (omtrek) van 50 kilometer, maar kun je gemakkelijk verkleinen door te schuiven.

Uitjes zoeken op locatie

Zo moet het toch lukken om een leuk uitstapje met je gezin te vinden in de omgeving waar jij op pad gaat? 

Heb je aanvullingen?

Trouwens.... zijn er nog plekken die je mist in jouw regio? We staan altijd open tips over uitjes die nog ontbreken bij Go-Kids. Onderaan de site vind je het mailadres van de betreffende regio: je doet ons een groot plezier als je daar tips naartoe stuurt.... vinden we leuk!

Toffe tips in je mail!

Wist je dat we vanuit de regio's regelmatig mails maken met toffe tips voor jouw gezin? Met uitjes en activiteiten, bijvoorbeeld voor schoolvakanties - maar ook met handige inspiratie voor de leukste kinderfeestjes in de regio. 

Ben jij al ingeschreven voor de mails van jouw regio? Nee? Meteen even regelen!

Ja, doe mij die handige tips!

Log In