In winkelcentrum stadshart Amstelveen worden er regelmatig op woensdagmiddagen kinderworkshops georganiseerd. Deze workshops zijn vaak thema-gerelateerd en sluiten dus naadloos aan bij de huidige tijdsgeest en de activiteiten die kinderen op school ondernemen. 

Winkelen in Stadshart Amstelveen

Terwijl de kinderen heerlijk aan het knutselen en fröbelen zijn, kunnen de ouders natuurlijk alvast de nieuwste outfits of cadeautjes scoren, ideaal toch?

Fontein Stadsplein Amstelveen

Op zomerse dagen kun je met de kinderen genieten van de fontein op het stadsplein. Terwijl je als ouder heerlijk op het terras kunt zitten, kunnen de kinderen rennen, spelen en genieten van de hoeveelheid waterpret! Goed om in het achterhoofd te houden: het water is geen drinkwater. 

Gratis workshops met Personal Shopping Card

Deelname aan de kids workshop is gratis op vertoon van de Personal Shopping Card, welke overigens ook gratis aan te vragen is via de Stadshart Amstelveen app of de receptie. Extra handig om te weten is dat je op vertoon van deze kaart bij verschillende winkels speciale aanbiedingen krijgt en je de eerste twee uur gratis kunt parkeren in de Parkeergarage van de Schouwburg.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!