De Kinderkapper Amsterdam

Javastraat 117, 1094HD Amsterdam

Bij de Kinderkapper Amsterdam (voor kids van 0-12 jaar) maken ze van iedere knipbeurt een feestje! 

Toffe kappersstoelen bij de Kinderkapper Amsterdam

Je kan kiezen uit het rode of blauwe volkswagenbusje, de motor of Max het paard. Als je dat nog een beetje spannend vindt, kan je ook op schoot of op de Tripp-Trapp worden geknipt en als je liever op een gewone kappersstoel wilt zitten staat ook deze voor je klaar. 

Gezellig naar de kapper met je kinderen

De Kinderkapper Amsterdam heeft een mooie collectie aan boeken, strips voor de oudere kids, speelgoed en hele lieve kappers die kindjes heel goed op hun gemak kunnen stellen en er een gezellige ervaring van maken. 

Ze plannen voor ieder kind 30 minuten in de agenda waardoor ze lekker de tijd hebben voor jouw kind(je). Na het knippen worden meiden als ze dat willen mooi ingevlochten, jongens gestyled en krijgen ze wat lekkers. 

De kappers bij De Kinderkapper Amsterdam gebruiken en verkopen hele fijne haarverzorging en styling producten die allemaal puur natuur en dierproefvrij zijn.

Afspraak maken voor een knipbeurt voor je kind

Je kunt gemakkelijk telefonisch online via de website een afspraak maken. Ze zijn geopend van dinsdag t/m zondag!

Kinderkapper in de zaak bij Blitskikker

Ze zijn een shop-in-shop en in april 2018 opende op de Javastraat De Kinderkapper Amsterdam bij Blitskikker: een winkel voor kinderen met speelgoed, kleding en cadeautjes. Ook kun je er genieten van wat te eten en te drinken terwijl de kids kunnen spelen in één van de speelhoeken.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!