Blender Amsterdam - Kids Café en & Conceptstore

Ruysdaelstraat 9-11-13, 1071 WC Amsterdam

In Amsterdam Zuid, op de rand van Oud-Zuid en de hippe pijn, vind je de gezellig kids, café & conceptstore Blender Amsterdam. Een ideaal plekje in de stad waar je op 1 locatie voor meerdere doelen terecht kunt.

Store & Café met ruime speelruimte bij Blender Amsterdam 

Bij Blender Amsterdam vind je een ruim café met royale speelruimte voor de kids en natuurlijk genoeg plek voor het plaatsen van je kinderwagen. Er is een speciale kindermenukaart, je kunt er een drankje of een heerlijk broodje of taartje eten.  In de store kun je terecht voor allerlei leuke cadeautjes, kinderkleding, meubels, en speelgoed. Extra handig: er zijn ook accessoires en kleding voor volwassenen, waardoor je met een beetje geluk gelijk voor alles slaagt! 

Workshops & kinderfeestjes bij Blender Amsterdam

Naast het gezellige café en de winkel kun je bij Blender Amsterdam ook regelmatig terecht voor leuke activiteiten zoals kooklessen, knutselworkshops en danslessen. Houd de website van Blender in de gaten voor de nieuwste activiteiten. Daarnaast kun je hier natuurlijk ook een te gek verjaardagspartijtje vieren. Van kleine knusse feestjes tot een spectaculair themafeestje. Voor de themafeestjes werkt Blender samen met Kids Party Planner. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!