'Natuur is een feest!' organiseert allerlei avontuurlijke kinderactiviteiten buiten. Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gun je je eigen kind natuurlijk ook.

Natuurbeleving voor kinderen

Het is veel leuker om samen met anderen het bos in te gaan. En nog leuker met een begeleider die leuke ideeën heeft over natuurbeleving en natuurspelletjes. 'Natuur is een feest!' organiseert deze natuurbelevingen. 

Peuters in het Wild

Op verschillende plekken in het land worden superleuke natuuractiviteiten voor kleintjes georganiseerd onder de naam Peuters in het Wild. Daar ga je als (groot)ouder met de peuter naartoe en gaat aan de slag met steeds weer andere, originele activiteiten. Kijk maar eens naar:

Activiteiten voor BSO, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

Ook voor de pedagogisch medewerkers kan 'Natuur is een feest!' jullie helpen bij de activiteiten voor en tijdens de vakantie of schooldagen. De enthousiaste begeleiders van Natuur is een Feest kunnen jullie helpen met leuke uitstapjes in de natuur! Ze organiseren voor kinderen van de BSO, maar ook voor de peuters met Peuters in het Wild.

Ze zijn niet bang voor een beetje regen, dus dat hoef jij ook niet te zijn! Natuur is een Feest regelt de activiteit van begin tot het eind!

Er is van alles mogelijk voor kinderen van de BSO, kinderdagverblijven en van de peuterspeelzalen, weten wat allemaal? Neem contact op met Bart de Koning van Natuur is een feest!

Kinderfeestjes in de natuur

Een supertof kinderfeestje voor jouw zoon of dochter? Regel het met een Feestjesgever van Natuur is een feest! Er zijn allerlei verschillende feestprogramma's voor een superverjaardag in de natuur!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!