Monkey Moves is sporten voor kinderen, maar dan niet één sport... nee, 11 sporten bij één club! Een superleuk concept, waarbij de kinderen elk seizoen meer leren van 11 van de populairste sporten van Nederland. Bij één club, dus met vaste gezichten van zowel trainers als andere apekoppen. De kinderen krijgen veel individuele aandacht, waardoor er goed gewerkt kan worden aan de optimale ontwikkeling van jouw eigen apekop!

Waarom je kind laten sporten bij Monkey Moves?

De lessen van Monkey Moves zijn met zorg samengesteld door een groep enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. De kids leren niet alleen goed bewegen, er is ook veel aandacht voor sociale vaardigheden.

Hoe zit een les bij Monkey Moves eruit?

De Monkey Moves lessen zijn er voor kinderen van 1,5 tot en met 9 jaar. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau: 1,5-3 jaar, 3-4 jaar, 4-6 jaar en 6-9 jaar. Er zit overlap in de leeftijden. Dat is bewust zo gedaan - zo kan iedere apekop uitgedaagd worden op z'n eigen niveau.

Lessen bij Monkey Moves Amsterdam

Monkey Moves geeft in Amsterdam lessen op verschillende locaties:

Klik op de locatie en je gaat naar de agenda met lessen die Monkey Moves Amsterdam daar geeft. Geef jouw apekop op voor een GRATIS proefles!

Zomerkamp in Amsterdam

Ook in de vakantie is het natuurlijk heerlijk om lekker te komen sporten bij Monkey Moves. Gelukkig kun je jouw apekop bij het Monkey Moves Zomerkamp de hele week of een paar dagen laten multisporten in de vakantie. Het zijn dagkampen: de kids zijn overdag lekker bezig en worden goed begeleid, maar eten en slapen 's avonds gewoon thuis.

Multisport Kinderfeestje!

Je kunt Monkey Moves ook inzetten voor een apeleuk sportief kinderfeestje.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!