memotion : Beweging en ontwikkeling bij kinderen  

Grainestraat 4C, 1055EX Amsterdam

  Bij memotion gaan Athina en Saskia op een hele prettige manier aan de slag met jouw kind. Dat doen ze op verschillende manieren:

  • privé coaching & ondersteuning
  • een club met wekelijkse bewegingssessies
  • losse workshops

  Memotion staat voor 'motion' en 'emotion': beweging en emotie. Het draait bij memotion om bewegen, ontdekken en ontwikkeling. 

  Bewegen... is voor kinderen enorm belangrijk: niet alleen omdat het leuk en gezond voor hun lijf is, zéker ook omdat het de creativiteit ontwikkelt, omdat ze hun emoties erin kwijt kunnen en omdat het een heel vrij gevoel geeft.

  Verkennen... dat is wat kinderen doen. Ze worden bij memotion steeds ondersteund om nieuwe dingen te proberen, ontdekken en onderzoeken. 

  Ontwikkeling... het helpt kinderen enorm als ze zichzelf en de wereld om hen heen kennen en begrijpen. memotion helpt daarbij!

  Privé coaching en ondersteuning

  Soms heeft een kind wat extra aandacht en ondersteuning nodig om situaties te begrijpen en ermee om te gaan. Dat kan gaan om allerlei zaken, zoals voor zichzelf opkomen, beter leren concentreren of het herkennen en uiten van emoties.

  Bij memotion gaan ze één op één met jouw kind aan de slag, gaan het helpen om bewuster te worden van wat ze ervaren en bij het verkennen en ontdekken van dingen die daarbij kunnen helpen.

  Dit doen ze met creatieve beweging, spelen en dansen. Zo gaan ze met jouw kind op een soort ontdekkingsreis, creëren een ervaring die voor het kind goed te herkennen, integreren en ontwikkelen is. 

  Bewegingssessies & workshops

  Jouw kind kan iedere week naar memotion voor clubsessies met een klein groepje kinderen. Heerlijk in beweging met genoeg persoonlijke aandacht! 

  Workshops zijn steeds eenmalig en zijn terug te vinden in de agenda.

  Meer informatie over de club & workshops vind je op de Clubpagina van memotion bij Go-Kids Amsterdam!

  Adres

  • Adres: Grainestraat 4C
  • Stad:  Amsterdam
  • Land: 
  • Postcode:  1055EX