Zingen, dansen, toneelspelen... bijna alle kinderen vinden dat leuk. Het is ook reuze goed voor hun ontwikkeling om hierin lessen te volgen. En in Amsterdam is zo veel te beleven op cultureel gebied! Alleen kan niet ieder gezin het lesgeld betalen, omdat ze het financieel niet breed hebben. Daarom steunt het Jongerencultuurfonds Amsterdamse jongeren die vanwege geldgebrek geen lid kunnen worden van een toneelclub, muziekschool of andere creatieve / culturele instelling.

Hoe helpt het Jongerencultuurfonds Amsterdam?

Het Jongerencultuurfonds steunt de gezinnen door het lesgeld te betalen tot een maximumbedrag per kind, per schooljaar. Natuurlijk moet het gezin wel aan bepaalde voorwaarden voldoen voor die steun. Alle informatie hierover vind je op de website van het Jongerencultuurfonds Amsterdam.

Kijk op www.Kunstvol.nl om te zien welke lessen er bij jouw in de buurt zijn. Wil je graag danslessen volgen of ben je nieuwsgierig naar theaterlessen? Wil je dichtbij huis muziekles volgen of wil je niets liever dan tekenen? Voer je eigen postcode, straatnaam of lessoort en vind de leukste lessen bij jouw in de buurt.

Neem voor meer informatie contact op met: info@jongerencultuurfonds.nl of bel naar 06 837 997 53 (bereikbaar op van dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 13.00 uur) 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!