De Kinderyogatuin
Vondelpark 6B, 1071AA Amsterdam

De Kinderyogatuin biedt de leukste lessen aan op het gebied van kinderyoga, tieneryoga en familieyoga, een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar yogadocente Sanne Bredt je helpt je eigen 'tuintje' tot volle bloei kan komen. Iedereen is welkom, van 3 tot 16 jaar oud. De lessen worden gegeven op verschillende locaties in o.a. Amsterdam en Amstelveen en omstreken. Ze zijn speels van aard en hebben een positief effect op kinderen en hun ouders.

Voor wie zijn de lessen van de Kinderyogatuin?

De kinderyogalessen bij de Kinderyogatuin zijn in het bijzonder voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar. Meld je je peuter aan voor de yogales? Dan worden de ouders aangemoedigd om mee te doen en te genieten van de quality time samen met je kind. 

Kinderyogalessen in Amsterdam en Amstelveen 

De Kinderyogatuin is ontstaan uit de wens van docente Sanne Bredt om kinderen te begeleiden om emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn, waardoor ze keuzes maken die goed zijn voor henzelf en hun omgeving. Sanne draagt graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen.

Op maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend op verschillende locaties in Amsterdam, Amstelveen en omgeving. In de duinen, aan zee, in het park, het bos, in het water. Extra leuk is dat de Kinderyogatuin niet alleen wekelijkse lessen organiseert, maar ook yogakampen, privé yoga, familieyogaworkshops, kinderfeestjes en nog veel meer! 

Foto's: Sanne Bredt van de Kinderyogatuin 

Dol op leuke kinderfeestjes én uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor