Kan jouw baby of peuter al op zwemles? Jazeker! Water Babies is daarin gespecialiseerd en geven al jaren speciale zwemlessen aan babies en peuters.

Natuurlijk ben je er zelf ook bij in het water. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in zwembaden met heerlijk warm water. De docenten werken tijdens de lessen aan watergewenning, veiligheid en zwemvaardigheden - al direct vanaf de geboorte. Daar heeft jouw kindje de rest van zijn of haar leven plezier van!

Buiten dat de lessen leuk en leerzaam zijn geeft het je ook een heerlijk ongestoord moment met je kindje.

Zwemles voor baby en peuter

Baby zwemmen met Water Babies is een spannende en verrijkende ervaring voor jou en jouw kleintje. Niet alleen leert het hen belangrijke levens vaardigheden maar het bevordert de manier waarop baby’s en peuters andere vaardigheden leren. Niemand anders bereikt onze hoge professionele standaards en niemand werkt harder om ervoor te zorgen dat jij en jouw kleintje zich veilig en gelukkig voelen. De docenten van Water Babies doen er altijd alles aan jullie emotionele band te versterken met plezier en gezelligheid, zodat je zeker weet dat een Water Baby een blije baby is!

Water Babies Amsterdam

Lessen in en om Amsterdam worden gerund door Willemijn & Colin MacDonald. Zij staken voor het eerst hun voeten in het water bij Water Babies toen het getrippel van kleine voetjes begon en zij hun zoon meenamen naar de Water Babies lessen in Schotland. Zij vonden de lessen zo geweldig dat toen ze erover dachten om naar Willemijn’s land van herkomst te komen, wilden ze de magie van Water Babies meenemen.

Wil jij ook zwemmen met je kleintje?

Alle informatie over Water Babies Amsterdam, de lessen, locaties en tarieven vind je natuurlijk op de website van Water Babies. Ze geven trouwens ook zwemles voor babies en peuters in 't Gooi! 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!