Fit Family geeft heerlijke ouder-kind workouts in Amsterdam en Amstelveen: fijn sporten samen met je kind!

Fit Family Bootcamps voor ouder & kind

Je kent het wel: een drukke baan met jonge kinderen, het huishouden runnen, een leuk sociaal leven onderhouden en oh ja, de kids moeten ook nog op een actieve hobby! Wanneer heb je dan tijd om zélf te sporten? Fit Family heeft voor jullie de oplossing!

Samen met je kind sporten 

De outdoor workouts van Fit Family helpen jou om tussen alle bedrijven door top quality time met je kind te beleven. Als bonus worden jullie er ook nog allebei fit en blij van!

Pittige workout voor allebei

De workouts van Fit family zijn uitdagend voor zowel ouder als kind (2½ t/m 7 jaar). Vergis je niet in de zwaarte van de workouts, ook al is het met kinderen samen, ouders worden flink uitgedaagd! Kinderen worden getraind met toffe spelelementen, competitie en elementen van storytelling. Een workout duurt 45 minuten.

Professionele training in groepsverband

De workouts zijn ontwikkeld door een expertteam, Fit Family gaat voor high quality! Daarnaast word je samen met je kind in een vaste groep ingedeeld, zodat er een groepsband ontstaat tussen de deelnemers en de trainer. Na afloop is er gelegenheid is om met elkaar even na te kletsen, wat te drinken en een stukje fruit te eten.

Trainingen in Amsterdam en Amstelveen

De trainingen van Fit Family Amsterdam / Amstelveen worden gehouden op verschillende locaties.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!