Postjeskade 200, Amsterdam

** HELAAS: Suikertantes Café in Amsterdam bestaat niet meer! **

Zoek je een leuk kinderfeestje in Amsterdam? Check ons overzicht van talloze leuke feestjes in de regio!

Alle kinderfeestjes

Ken je Suikertantes Café? Dat is een heerlijke plek voor jou en je jonge kinderen - er is voor de kids van alles te doen zodat jij lekker kunt genieten.

Kinderverjaardag vieren bij Suikertantes Café?

Dat kan! De Suikertantes versieren een speciaal deel van het café met slingers, vlaggen, ballonnen en verzorgen de taarten, hapjes en drankjes. Het enige wat jij hoeft te doen is de jarige meenemen, een zorgeloos feestje vieren en met een blij feestvarkentje weer naar huis.

Je kunt met maximaal 30 personen, inclusief kinderen, je feestje vieren. Van 10-13 uur met koffie en taart, of van 14-17 uur met een gezellige borrel en hapjes. Suikertantes Café is gericht op kinderen van 0 tot 6 jaar, de activiteiten zijn voor hen het leukst. Natuurlijk kunnen zijn oudere kinderen ook welkom!

Er is een speciaal feestmenu waaruit je lekkere dingen kunt kiezen. Maar daarnaast ben je ook vrij om van de gewone menukaart te bestellen. De bestelling van het feestmenu willen de Suikertantes graag een week van tevoren weten.

Wat kost een feestje bij Suikertantes Café?

De kosten voor het feestje bedragen €35 voor de reservering, plus natuurlijk de afgenomen consumpties en activiteiten. Je kunt tot een week van tevoren het feestje kosteloos annuleren, daarna wordt er €35 in rekening gebracht.

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Als je toch graag een eigen taart wilt meenemen, dan vragen de Suikertantes €20 per meegebrachte taart.

Dol op leuke kinderfeestjes én uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!